Af Amalie Abildgaard - 18/09-17 17:01

'Kannibal' skudt af politiet - tog ham midt i at spise en kvindes lig'Kannibal' skudt af politiet - tog ham midt i at spise en kvindes lig

Politiet i Sydafrika har skudt og dræbt en mand, efter han blev fanget med tænderne i kødet på en kvinde.

storybild

(Billede: Facebook)

Aphiwe Mapekula blev taget på fersk gerning af politiet med tænderne i en kvinde, som han forinden havde skåret halsen over på. Manden, der i flere medier omtales som 'kannibal', døde på hospitalet, efter det sydafrikanske politi skød ham.

Det skriver flere sydafrikanske medier, heriblandt Herald Live.

Den 23-årige Aphiwe Mapekula ignorerede angiveligt flere af politiets advarselsskud og fortsatte med at spise af den dræbte kvinde.

Politiofficerer åbnede først ild direkte mod ham, da han angreb dem med en kniv, oplyser politiet ifølge det sydafrikanske medie.

Aphiwe Mapekula har ifølge mediet skåret den 35-årige kvindes hals over og hakket stykker af hendes ansigt, som han angiveligt spiste. Det foregik altsammen i den sydafrikanske by Mount Frere den 9. september.

Det var mandens mor, der tilkaldte politiet, efter hun oplevede den grusomme slagtning.

'Kannibalen' blev kørt på hospitalet, efter han blev ramt af politiets skud. Her døde han tre dage efter. Han var både blevet ramt af skud i den ene ben, i brystet og i maven.

Byen borgmester, Bulelwa Mabengu, har kommenteret sagen på sin hjemmeside, hvor hun kalder det en "umenneskelige handling", og nævner, at der muligvis har været stoffer indblandet.

'Vi har besøgt offerets familie [...] og ønsker at opfordre medierne til at give politiet tilstrækkelig plads til at behandle sagen,' lyder udtalelsen.

'Jeg mener også, at narkotika og stofmisbrug var en faktor, og derfor vil jeg gerne opfordre lovmyndighederne til at vise en mere proaktiv synlighed i vores område. Kommunen vil desuden have mere private høringssessioner med ofrenes familie.'

Selv om sagen kan virke meget enestående og voldsom, er det den anden kannibalsag i Sydafrika på blot tre uger.

Seks mænd sidder i varetægt efter, at en kvinde var blevet voldtaget, myrdet og slagtet, inden dele af hende blev spist i byen Estcourt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Undgå gebyrfælder og dårlig...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx