Af - 19/08-15 08:49; Opdateret: 19/08-15 09:05

Mor raser: Kan du se, hvorfor denne studerende skulle sendes hjem?Mor raser: Kan du se, hvorfor denne studerende skulle sendes hjem?

Hendes tøj var så stort et brud på skolens regler for anstændig påklædning, at man måtte kontakte forældrene.

Bildstrecke im Grossformat »

Denne unge kvinde går på gymnasiet i Kentucky, USA. Men for nylig måtte hun lide den ydmygelse at blive smidt hjem af skolens ledelse. Hvorfor? Hun var for udfordrende klædt til skolens regler, og så måtte hun hjem.

Helt konkret var problemet, at man kunne se hendes kraveben. Historien er gået viralt, efter pigens mor lagde et billede af datterens beklædning på Facebook.

- Så, dette er min datter, som hun så ud i skolen i dag. Jeg var nødt til at møde op, fordi hun ifølge skolens rektor ikke levede op til kravene for påklædning og var klædt for uanstændigt, skriver moderen Stacie Dunn.

Datteren var tilsyneladende ikke den eneste. I hvert fald fortsætter hun:

- Da jeg ankom, stod der en gruppe kvindelige studerende foran kontoret, fordi også de var forkert klædt på.

10-årig fik mavesmerter i skolen: Hendes liv ændrede sig timer efter
10-årig fik mavesmerter i skolen: Hendes liv ændrede sig timer efter

Ifølge moderen handler de strikse regler om, at de mandlige studerende ikke må blive distraheret, hvilket hun finder latterligt.

- Forældre skal forlade deres vigtige arbejde, og de studerende mister vigtige undervisningstimer, fordi de viser deres kraveben. Det bliver nødt til at ændre sig, skriver Stacie Dunn.

En repræsentant for skolen, Scott Hawkins, understreger over for today.com, at reglerne har været sådan i mere end 10 år.

- Hele idéen bag reglerne for påklædning er at sikre et trygt læringsmiljø, og det er dét, vi forsøger at skabe, siger han.

Scott Hawkins siger samtidig, at han er åben for dialog, hvis forældrene mener, at reglerne bør ændres.

Skolepige fik fire aborter før sin 16-års fødselsdag
Skolepige fik fire aborter før sin 16-års fødselsdag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx