Af Lars Dinesen - 29/10-17 21:30

Han gnubbede sit skridt op af kvinde i tog: Kunne ikke have truffet dårligere valgHan gnubbede sit skridt op af kvinde i tog: Kunne ikke have truffet dårligere valg

Den 52-årige mand har nok hurtigt fortrudt sine handlinger.

storybild

Arkivfoto. (Billede: MANDEL NGAN)

En 52-årige årig mand blev hurtigt lagt i håndjern, da han valgte en kvindelig civilbetjent som sit offer for sit skridtgnubberi på metroen i New York.

Det skriver britiske Metro.

Gentagne gange har en 52-årig mand gnubbet sit skridt op imod, hvad han troede var en almindelig kvindelig togpassager. Det skete på toglinjen Uptown 6, der torsdag morgen forlod Union Square-stationen ved nitiden.

Den midaldrende mand havde imidlertid valgt et skidt offer for sit overgreb. Kvinden, som gnubberiet gik ud over, var nemlig en politibetjent i civil påklædning, der sammen med sin partner og en tredje betjent havde til opgave at lede efter forbrydelser i morgentrafikken. Ingen af dem bar uniform.

Den 52-årige mand blev prompte pågrebet, slæbt ud af toget og ført til politistationen på 23rd Street. Her blev han sigtet for blufærdighedskrænkelse og seksuelt misbrug.

Kvinden, han havde udset sig som offer, men som i virkeligheden var betjent, er en del af 'NYPD Transit Bureau's Anti-Crime Squad,' der har til opgave at forebygge kriminalitet på tognettet.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
'Kvindelige actionhelte sparker røv':...
bt.dk
Astralis vandt finale: Twitter morer...
bt.dk
William og Kate forundrer: Bryder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx