Af - 04/06-16 11:09

TV: Politimand opbryder slagsmål på bar - og så griber han karaokemikrofonenTV: Politimand opbryder slagsmål på bar - og så griber han karaokemikrofonen

Politiet blev kaldt ud til slåskamp på en karaokebar og overbetjent Jon så sit snit til at give en 'fængslende' optræden.

storybild

Den skotske overbetjent Jon Harris overraskede med sine karaokeevner, da han var på en bar for at opbryde et slagsmål.

Politiet i Glasgow i Skotland fik onsdag aften en melding om slagsmål på Waterloo Bar.

Overbetjent Jon Harris og hans kollegaer afbrød skænderiet og greb en 23-årig mand, og herefter tænkte han, at det var blevet tid til lidt sjov, og så steg han på karaokescenen og gav en 'fængslende' performance. (Se den skønne video i bunden af artiklen)

TV: Bieber kører med karaoke-komiker: Får ny tøjstil og snakker om sin penis
TV: Bieber kører med karaoke-komiker: Får ny tøjstil og snakker om sin penis

Han brød ganske enkelt ud i sang og dans med publikum til Gloria Gaynors ' I Will Survive', og heldigvis var der flere der forevigede det ømme øjeblik. Bargæsten Peter McKenna-Boyd skyndte sig at oprette en livesending på Facebook.

- Alle elskede det. Der var ingen der forventede at det skulle ske, for os var det bare en almindelig onsdag, siger han til BBC.

TV: Sjov selfie-app sætter ild til nettet
TV: Sjov selfie-app sætter ild til nettet

Politimandens kollegaer stod udenfor, da Jon Harris navn blev råbt op, og så kom de løbende ind i baren for at lytte med.

- Han var hylende morsom. Især hans måde at pege på og hans dansetrin. De andre betjente heppede og klappede. Jeg er ikke sikker på om han var deres chef, men da de først så ham, var det som om deres far lige var gået på på karaokescenen, siger bargæsten.

Betjenten blev ifølge bargæsten spurgt af personalet, formodentlig i spøg, om han ikke gav et nummer. Da deres politiarbejde, og betjentene skulle videre, råbte personalet Jon Harris' navn op, og så drejede han om og greb mikrofonen.

Betjent reddede kattekilling og tog ikonisk billede: Nu står kvinderne i kø
Betjent reddede kattekilling og tog ikonisk billede: Nu står kvinderne i kø

Politiet oplyser, at overbetjent Jon Harris' skønsang hjalp til at opbløde den anspændte stemning i baren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx