Af - 07/08-16 18:07

Lina i chok: Se, hvad jeg fandt i min K-salatLina i chok: Se, hvad jeg fandt i min K-salat

En K-salat med kylling og karry var bogstavelig talt lidt for skarp i smagen, påstår svensk kvinde. Dansk pålægs-gigant er forundret.

Bildstrecke im Grossformat »

'Det er godt, at du kan få/Salat med K på!'

Sådan lød den ørehængende reklame-jingle for den danske pålægsgigant K-salat tilbage i de glade 90'ere.

Europol finder abekød, falsk alkohol og mad med medicin i
Europol finder abekød, falsk alkohol og mad med medicin i

Siden da har også vores svenske naboer fået smag for de danske pålægssalater, som hitter hinsidan. Men for den unge svenske kvinde Lina Taha blev en kylling- og karrysalat fra K-salat bogstaveligt alt for skarp i smagen.

Se billederne af hendes funde i galleriet øverst!

Lina Taha fortæller til Nyheter24, at hun havde været i en Netto-butik og købt pålægssalat kylling og karry fra K-salat. Men da hun kom hjem og satte tænderne i sin mad, mærkede hun noget hårdt mod sin tand og hørte en knasende lyd.

- Jeg forstod først ingenting. Min mand, der spiste noget andet, troede, det var et kyllingeben, fortæller hun Nyheter24.

Jakob fik klam overraskelse i McD-menu: - Det var vold-ulækkert!
Jakob fik klam overraskelse i McD-menu: - Det var vold-ulækkert!

Det viste sig dog at være noget ganske andet og langt mere uappetitteligt Ifølge Lina spyttede hun således små glasskår ud af sin mund.

- Jeg troede, det var noget fra min tallerken eller noget i den stil, men det var det ikke, siger hun og skyder skylden på K-salaten.

Lina besluttede efterfølgende at kontakte virksomheden bag K-salat for at indgive en klage. Men hun følte ikke rigtig, at den person, hun talte med, tog klagen alvorligt, ligesom vedkommende heller ikke bad om produktnummeret, hvilket undrede hende i tilfælde af, hvis nu produktet skulle trækkes tilbage.

Over stregen? Bestilte burger og blev udsat for klam joke
Over stregen? Bestilte burger og blev udsat for klam joke

Hun blev i stedet bedt om at udfylde en formular på firmaets hjemmeside, hvis hun ville kompenseres. To dage efter at have udfyldt og sendt den, blev hun kontaktet og bedt om at sende glasstykkerne til virksomheden, så de kunne blive nærmere analyseret. For dette modtog hun 150 svenske kroner i erstatning.

Nyheter24 har i forbindelse med historien om den unge svenske kvindes påståede fund kontaktet Orkla Food i Danmark, som fremstiller K-salat. Her forklarer informationsdirektør Elisabeth Voss, at de er noget forvirret over Linas fund.

- Vi er meget overraskede Linas fund, fordi der er ikke er glas er i vores produktionsfaciliteter. Men vi vil tage hendes resultater meget alvorligt og har bedt hende om at sende glasset til os, så vi kan undersøge, hvor det kan komme fra. Det er første gang, vi har hørt noget som dette, siger hun til Nyheter24.

Slut med klam flymad: Takeaway i 10 kilometers højde
Slut med klam flymad: Takeaway i 10 kilometers højde

Siden hændelsen har Lina Taha haft smerter i sin tand, fortæller hun. Hun er dog glad for, at det var hende, der fik glas i munden og ikke hendes datter.

- Det var heldigt, det var mig, der kunne mærke glasstykkerne i mund. Hvad nu hvis jeg havde givet det til min datter, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Nadia bestilte thai-mad og fik den klammeste overraskelse

LÆS OGSÅ: KLAMT! Kvinde fik stoppet lortepose ned i bukserne af fremmed

LÆS OGSÅ: AD! Peter fandt noget VIRKELIG klamt i sit telt efter koncert

LÆS OGSÅ: TV: Muggen pesto? SÅ klamme ting spiser festivalgæsterne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx