Af - 21/08-14 13:31; Opdateret: 21/08-14 14:29

Mor trampet ihjel af fanatisk kult på McDonald'sMor trampet ihjel af fanatisk kult på McDonald's

En retssag er begyndt i Kina mod en række medlemmer af en religiøs sekt, efter en kvinde er blevet tævet og trampet ihjel.

storybild

Det voldelige mord fandt sted på en McDonalds i byen Zhaoyuan i provinsen Shandong.

En retssag mod en række medlemmer af en religiøs sekt er netop påbegyndt i Kina. Her er de sigtet for at have tævet og trampet en 37-årig kvinde ihjel på en McDonald’s-restaurant. Det skriver BBC.

Ufatteligt groft overfald: Grinende dreng sparker og tramper på pige mens vennerne filmer
Ufatteligt groft overfald: Grinende dreng sparker og tramper på pige mens vennerne filmer

Episoden fandt sted i maj sidste år i byen Zhaoyuan, hvor medlemmer af kulten Church of the Almighty God bad kunder på familierestauranten om deres telefonnumre i et forsøg på at hverve nye medlemmer. Den 37-årige kvinde, der var i selskab af sin syvårige søn, nægtede at give sit nummer ud.

Og så brød helvede løs.

Sekten begyndte at tæve løs på kvinden, mens de skreg efter de andre kunder, at de ville lide samme skæbne, hvis de blandede sig. Overfaldet blev fanget på overvågningskameraer, mens flere vidner optog det på deres mobiltelefoner.

Myndigheder finder indavlet incest-kult
Myndigheder finder indavlet incest-kult

Den ene sigtede, Zhang Lidong, lægger da heller ikke skjul på sin involveren. Han udviser heller ikke nogen form for anger.

- Jeg tævede hende med al min kraft og trampede også på hende. Hun var en dæmon. Vi var nødt til at ødelægge hende, har han sagt i et interview fra sin fængselscelle ifølge BBC.

Church of the Almighty God tror blandt andet på, at Gud er kommet til Jorden i skikkelse af en kinesisk kvinde, hvor hun vil starte dommedag. Den 25 år gamle kirkes stifter, Zhao Weishan, påstår at have direkte kontakt med gud, men han er flygtet fra Kina til USA.

Ung mand trampet i hovedet
Ung mand trampet i hovedet

Kulten er blevet forbudt i Kina, men den hævder selv at have flere millioner medlemmer. Siden episoden på McDonald’s har vrede blandt kinesiske borgere tvunget myndigheder til at lægge pres på kulten, og næsten dagligt er der fundet razziaer og anholdelser sted.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx