Af - 06/04-17 18:34

Vilde billeder: Simone har ikke klippet negle i tre årVilde billeder: Simone har ikke klippet negle i tre år

16-årige Simone har nok Tysklands vildeste negle.

Bildstrecke im Grossformat »
Hvide linjer - også kaldt Muehrcke's linjer løber horisontalt hen over neglene. Typisk tydeligst på pege-, lange-, og ringefingeren. Denne type hvide linjer findes under neglen, og gror derfor ikke sammen med neglen. Ifølge læge-informationssitet WebMD er det en indikator for, at et lavt proteinniveau i blodet. Det kan være forårsaget af fejl ernæring eller leverskade. De små striber kan ifølge hudlæge Claus Zachariae også blive skabt ved små stød ved neglens rod - og så er der ikke andet for end at vente på, at den gror ud. Små buler i neglene - er ikke nødvendigvis noget faretegn. Men bulerne kan ifølge engelske National Health Service være en indikator for forskellige hudsygdomme som eksempelvis psoriasis og mere alvorligt en indikator for reaktive artritter, en sygdom, hvor immunforsvaret angriber dine led og kan medføre infektioner. Misfarvede negle - kan være en indikator for, at du ikke får den rigtige kost og mangel på vitaminer. Det kan samtidig være tegn på en infektion, eller at du eksempelvis har brugt neglelak i en lang periode uden pause. Ifølge sundhedsguiden.dk kan neglelejet være blegt ved blodmangel og blågrå ved visse hjerte- og lungesygdomme. Infektioner i hjerteklapperne kan somme tider føre til små sorte misfarvninger som ligner splinter under neglene. Ske-negle - hvor neglene bøjer udad og efterlader en skeform. Ifølge sundhed.dk kan tilstanden skyldes udefrakommende skade, erhvervsmæssig udsættelse for oliebaserede opløsningsmidler, jernmangel, hæmokromatose - en arvelig sygdom, hvor der ophobes jern i kroppen. Riller på tværs af neglene - tyder på en forbigående vækstforstyrrelse som følge af en svær infektion eller sygdom, fortæller helsenyt.com. De kan også opstå under kemoterapi, diabetes eller ved udsættelse for for ekstreme temperaturer i lang tid. Tykke negle - kan ofte opstå på grund af svamp. Men ifølge MD-Health kan gule og langsomt groende negle også være tegn på en langvarig skade eller ved hudsygdomme, så som psoriasis. Andre grunde til tykke negle kan være dårligt blodomløb eller diabetes. Mørke streger - kan være indikator for en voldsom kræft-type. Den angriber typisk en finger af gangen, og du skal holde øje med, om de hvide striber ændrer sig i størrelse og brede, Det skriver engelske National Health Service. Trommestiksfingre - hvor neglene begynder at bøje sig ud over fingrespidserne, kan i mange tilfælde være ufarlige. Men ifølge sundhedsguiden.dk kan de være et faretegn på langvarige lungesygdomme - da disse fingre ses efter lang tid med iltmangel i blodet. Og ifølge Hills Health Solutions kan de også indikere blandt andet leversygdomme. Røde eller brune streger under neglen - er typisk ødelagte blodkar. De kan ifølge MedicinePlus være forårsaget af bittesmå blodpropper eller beskadigede kapillærer. De kan dog indikere andre sundhedsfarer så som den kroniske, inflammatoriske ledsygdom, reumatoid artritis (RA).

I galleriet: Det siger dine negle om dig.

Simone Taylor fra Nürnberg i Tyskland få en del opmærksomhed, når hun går på gaden.

Og det forstår man sådan set godt.

For den 16-årige pige har ikke klippet sine fingernegle siden hun var 13.

Teenager holdt sit løfte: Inviterede sin 93-årige bedstemor med til skolebal
Teenager holdt sit løfte: Inviterede sin 93-årige bedstemor med til skolebal

Det startede som en hobby at passe godt på sine negle, og se, hvor lange de kunne blive. Og pludselig var de blevet vildt lange, fortæller hun til The Sun.

De er nu 15 cm lange.

Lige nu har hun eksaminer, hvilket er lidt af et problem.

- Mine negle er for lange til at holde på en kuglepen. På computer er jeg nødt til at skrive med knoerne, siger hun til The Sun.

Alt er faktisk besværligt for teenageren, som må passe meget på, når hun klæder sig på, og spiser meget langsomt.

Desuden tager det rask væk tre timer for hende at lægge neglelak - og en halv at få det af.

Geggo raser over snyd: - Det er simpelthen så usmageligt!
Geggo raser over snyd: - Det er simpelthen så usmageligt!

Men for Simone er det det hele værd. Hun får nemlig masser af positiv opmærksomhed, og er stolt over, at hun kan passe på neglene, så de ikke knækker.

LÆS OGSÅ: Burgerkæde til grin på grund af dette billede - kan du se hvorfor?

LÆS OGSÅ: Emma blev født som dreng - nu tager hun YouTube med storm

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært går imod sit eget parti...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Premier League-spillere ville stjæle...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx