Af - 30/04-14 22:08

Årets gode gerning? Ældre kvinde får hjælpende hånd, da elevator går i ståÅrets gode gerning? Ældre kvinde får hjælpende hånd, da elevator går i stå

Da en elevator gik i stå, viste en ung flyttemand sin hjælpsomme side frem. Nu har han fået heltestatus på sociale medier.

storybild

(Billede: Facebook: Good News Network)

23-årige Cesar Larios kan meget vel have sikret sig titlen som årets medarbejder. Forleden gjorde han i hvert fald årets gode gerning for en ældre kvinde i den amerikanske stat Florida. Det skriver Huffington Post.

Det hele startede, da den dårligt gående kvinde strandede i elevatoren med en gruppe flyttemænd. Hun fortalte bekymret, at hun ikke havde kræfter til at kunne stå op i længere tid af gangen.

Med det samme meldte flyttemanden Cesar Larios sig. Han gik ned på alle fire og blev en menneskelig stol, som kvinden kunne hvile sig på, mens de ventede på, at elevatoren blev repareret.

Og sådan blev han stående i 30 minutter.

Denne etbenede 19-årige har opnået mere end de fleste klarer med to ben
Denne etbenede 19-årige har opnået mere end de fleste klarer med to ben

- Tilbagemeldingen på billedet er enorm. Tusindvis af mennesker deler det og uploader det til sociale medier, fortæller Nick Friedman, der er medgrundlægger af flyttefirmaet College Hunks Moving Company, hvor Cesar Larios er ansat.

- Jeg tror, det fantastiske ved det er, at det er et ægte øjeblik fanget af et kamera. Mange siger, den yngre generation har mistet visse værdier. Men et lille billede viser, at ridderværdighed og hårdt arbejde stadig kan findes blandt ungdommen, afslutter han.


LÆS OGSÅ: Rige danskere er mest fedtede med velgørenhed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx