Af Christian Hansen - 22/10-17 15:55

Ingen kunne forklare mystiske tyverier - så bemærkede chauffør én speciel detaljeIngen kunne forklare mystiske tyverier - så bemærkede chauffør én speciel detalje

Ansatte i en fransk lufthavn kunne ikke forstå, hvorfor folk blev ved med at få stjålet deres ting.

storybild

Et snedigt trick har gang på gang givet et tyvepar chance for at kigge private ejendele igennem for værdier. Arkivfoto

Turen tager blot 75 minutter, men alligevel er det sket gang på gang, at indholdet i kufferter fyldt med tøj og værdier er blevet væk under kørslen. Nu lader der til at være et svar på mystikken.

I lufthavnsbussen mellem Paris og lufthavnen i Beauvais nord for den franske hovedstad har der gennem en længere periode øjensynligt fundet tyverier sted ombord på bussen. Indtil nu har det bare været uklart, hvordan indholdet i kufferterne i lastrummene under bussen kunne forsvinde, inden bussen nåede frem til terminalerne. Det skriver AFP.

I sidste uge opdagede en vaks chauffør dog, hvad der formentlig var årsagen til de mistede ejendele.

Da en stor, sort kuffert blev lastet ind i bussen, bemærkede chaufføren, at det var som om, at kufferten bevægede sig. Chaufføren var ikke sen til at regne ud, hvad der var i gang. Han ringede derfor straks til politiet, der senere kunne se en rumænsk mand hente kufferten ved ankomsten til lufthavnen.

Og som den hurtigtænkende chauffør havde mistænkt, så var der ganske rigtigt en person inde i kufferten, da politiet åbnede den.

Det viste sig, at manden var krøbet ud af kufferten inde i bussen, så snart den forlod Paris. Det gav ham rigeligt med tid til at gennemsøge de andre kufferter for værdier.

Politiet fandt således computere, penge og andre værdisager, da gerningsmanden blev taget.

Ifølge AFP var begge mænd i 40erne og fra Rumænien. Begge har tidligere været tiltalt for tyveri.

Mandag blev manden, der gemte sig i kufferten, idømt otte måneders fængsel, mens den anden mand blev dømt til et års fængsel på grund af sin tidligere domme.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx