Af Silla Bakalus - 23/11-17 17:14

Hyggelig familietur endte i tragedie: 5-årig dreng blev mast ihjelHyggelig familietur endte i tragedie: 5-årig dreng blev mast ihjel

Det begyndte som en skøn familieoplevelse, endte som en tragedie

storybild

Det var på en restaurant på toppen af et hotel i Atlanta (billedet), at det i april endte frygtelig tragisk for en amerikansk familie. (Billede: DAVIS TURNER)

Et amerikansk forældrepar oplevede en frygtelig tragedie, da deres fem-årige søn Charlie blev mast til døde på en 'familievenlig' restaurant i den amerikanske storby Atlanta. Nu kæmper forældrene mod den kendte hotelkæde, der ejer restauranten.

Det skriver Washington Post.

Det skulle ellers have været en oplevelse for livet, da forældreparret Rebecca og Michael Holt fra North Carolina den 14. april tog deres to børn med på en helt specielt restaurant under et besøg i byen Atlanta i staten Georgia. De havde valgt at spise på restauranten 'Sun Dial', der befinder sig på toppen af Westin Peachtree Plaza hotel. Restauranten har det særlige kendetegn, at den roterer rundt.

Men hvad der startede som en skøn familieoplevelse, endte som en tragedie. Under besøget fik familiens fem-årige dreng hovedet i klemme. Restauranten fortsatte med at rotere, og selv om forældrene forsøgte at stoppe rotationen, lykkedes det ikke at redde den lille dreng, der fik knust kraniet og afgik ved døden.

Familien, politiet og hotellet har siden ikke kunnet blive enige om, hvad der var årsag til, at det gik så grueligt galt, og det har nu ført til, at familien har besluttet at sagsøge restauranten og hotellet.

'Hvad der startede som den bedste familietur, endte som det værste mareridt', udtaler moderen til den lille dreng, Rebecca Holt, i en pressemeddelelse udsendt af familiens advokat.

Familien har sagsøgt hotellet, da forældrene mener, at det er hotellets uagtsomhed, der er skyld i drengens død.

Ifølge drengens forældre havde de valgt netop den restaurant, da den anbefales som 'et sjovt sted for familier med børn', hvor man kan se Atlanta fra oven og samtidig nyde et måltid.

Hvad der helt præcis skete, da ulykken indtraf, er familien og hotellet noget uenige om. Ifølge politiet og hotellet var drengen på egen hånd gået væk fra familiens bord, da hans hoved satte sig fast mellem to borde. Politiet har desuden oplyst, at det roterende gulv stoppede med det samme, da drengens hoved satte sig fast.

Men den udlægning er ikke korrekt, mener familien.

Ifølge familien skete ulykken, da familien gik på en 'sti', som bliver benyttet til at gå til og fra toiletterne. På vejen blokerede en roterende bord-stand nær en mur dog deres vej.

Den lille dreng gik angiveligt lidt foran resten af familien og var tilsyneladende for lille til at se over bordet og opfattede ikke faren i tide. Han blev derfor fanget mellem standen og væggen, oplyses familien i pressemeddelelsen ifølge Washington post.

'Til Michael og Rebeccas skræk, stoppede gulvet ikke med at rotere automatisk, da Charlie sad fast,' oplyser familiens advokat i sagsanlægget. Desuden var der tilsyneladende ingen knap, der kunne stoppe rotationen.

Forældrene gjorde, hvad de kunne for at redde deres lille dreng. Men hverken moderens forsøg på at hive ham fri, eller faderens forsøg at stoppe bordstanden med at rotere ved at kaste sin krop imod den hjalp.

Ifølge retsdokumenterne nåede faderen at høre sin søns kranie blive knust, før nogen fik stoppet det roterende gulv.

Familiens advokat oplyser i sagsanlægget, at familien har valgt at sagsøge hotellet for at sikre, at ingen andre børn eller familier oplever samme skæbne.

Både restauranten og hotellets nuværende ejer, Marriott, samt den kæde, der ejede restauranten før, er blevet sagsøgt. Derudover er flere andre, der har haft del i renoveringen af restauranten i 2012 og 2013, med på listen over sagsøgte.

Restauranten genåbnede i juni.

Det har ifølge Washington Post ikke været muligt at få en kommentar fra Marriott International.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx