Af - 04/01-16 19:35; Opdateret: 20/01-16 16:05

TV: Her rører en lesbisk ved en penis for første gang nogensindeTV: Her rører en lesbisk ved en penis for første gang nogensinde

- Jeg føler det lidt som om, at jeg har brugt hele mit liv på at undgå netop dette øjeblik, siger en af de lesbiske kvinder i videoen.

Det ligger ikke ligefor, og der er også en del nervøsitet i luften, når hånden rystende nærmer sig mandens allerhelligste.

I en video, der er blevet set mere end 700.000 gange på Youtube, ser man, hvordan det kan foregå.

Der er sikkert mange, der har overvejet, hvordan lesbiske kvinder egentlig har det med mandens foretrukne kropsdel, og nu kan man få syn for sagen.

Døtre udsat for homo-had: Se moderens SEJE svar
Døtre udsat for homo-had: Se moderens SEJE svar

- Jeg har talt foran forsamlinger, og det hader jeg... Jeg var tæt på at blive kørt ned, og det her... Det er så afgjort mit mest nervøse øjeblik, siger en kvinde før hun tager fat om kalorius.

Det er sangduoen Bria And Chrissy, der står bag ved det specielle eksperiment. Begge er i øvrigt lesbiske og udgår i øvrigt et par.

TV: Lesbiske kvinder kysser mænd - bemærker denne forskel
TV: Lesbiske kvinder kysser mænd - bemærker denne forskel

Youtube-stjernen Arielle Scarcella, der er en af kvinderne i videoen har udtalt sig om, hvorfor hun deltog i eksperimentet overfor Huffington Post.

- Jeg ville gerne vise overfor verden, at alle kroppe er smukke, og man behøver ikke være tiltrukket af nogle bestemte slags for at kunne sætte pris på dem, siger videostjernen til netavisen.


Sådan lyder det, når den dynamiske duo, der står bag ved videoen, når de rocker mikrofonen.

LÆS OGSÅ: Sådan foretrækker kvinderne 'det frække'

LÆS OGSÅ: TV: Irsk kampagne for homo-rettigheder går lige i hjertet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx