Af - 11/07-16 13:59

LISTE: 13 komplimenter som fyre elsker at fåLISTE: 13 komplimenter som fyre elsker at få

Her er 13 komplimenter, der bør være et sikkert hit hos fyre.

Bildstrecke im Grossformat »

Bloggersitet Forever Twenty Somethings har lavet en liste med otte gode råd til, hvordan du bliver en god kæreste. Læs dem her i galleriet.

En kompliment er næsten altid en god ting - især hvis du mener den oprigtigt. Der er dog nogle rosende ord, der har større gennemslagskraft end andre.

LISTE: 12 grunde til at sex om sommeren er det VÆRSTE
LISTE: 12 grunde til at sex om sommeren er det VÆRSTE

I en Ask Reddit-tråd er fyrene blevet spurgt om, hvilke komplimenter de især godt kan lide at få. Efterfølgende har Cosmopolitan samlet denne liste baseret på de 13 mest populære svar:

Hans tøj


Hvis du opdager, at din fyr på det seneste har gjort ekstra meget ud af sit tøj, vil han helt sikkert sætte pris på en kompliment for det.

Hans krop


Flere brugere på Reddit skriver, at de virkelig godt kan lide at få komplimenter for deres krop - især hvis de har trænet på det sidste. Selvfølgelig kommer sexede kroppe i alle former og størrelser, så hvis du synes, din fyr ser ekstra godt ud, så fortæl ham det under alle omstændigheder.

Tryghed


En del af Reddit-brugerne meldte ud, at de vægter det højt at vide, at en pige føler sig tryg i deres selskab.

Hans duft


Sidder en fyrs duft lige skabet, fortjener han, at du gør opmærksom på det.

Hvad der gør ham interessant


Alle vil gerne vide, at de ikke er kedelige, og at de har noget særligt, der gør dem værd at være sammen med. Så hvis du nyder din fyrs selskab, så fortæl ham endelig hvorfor.

Hans penis


Ingen overraskelser her - det er som regel en sikker vinder. Brugeren xesexesexesex skriver eksempelvis, at det er en kompliment, der ikke kan gives for mange gange.

Hans hår (eller mangel på samme)


Efter et besøg hos frisøren vil de fleste gerne bekræftes i, at de ser godt ud, og at den nye frisure klæder dem. Og hvis din fyr ikke har så meget hår, er det også et stort plus at forsikre om, at det klæder ham.

Hans hjerne


Mænd vil gerne vide, at det ikke kun er det fysiske, der er afgørende, så lad din fyr vide, at hans intelligens også er tiltrækkende.

Hvor stærk han er


Mange af Reddit-brugerne var enige om, at en af de mere smigrende komplimenter, man kan få af en kvinde, er at blive kaldt "overraskende stærk".

Hans egenskaber bag rattet


De fleste mænd kan godt lide at blive rost for at være gode bag rattet, og det tager især kegler, hvis du siger, at din fyr er den bedste chauffør, du kender.

Hvor troværdig og pålidelig, han er


Det kan betyde meget for din partner at vide, at du stoler på ham.

Hans humor


Hvis du virkelig mener, at en fyr er sjov, vil han helt sikkert gerne have det at vide.

Hans ansigt


Hvad enten det handler om flotte øjne eller et charmerende smil, er det et sikkert hit at fremhæve det ved hans ansigt, der især gør ham til en flot fyr.

LISTE: 10 anderledes dates, der er bedre end kaffe
LISTE: 10 anderledes dates, der er bedre end kaffe

Her er 11 tegn på at din kæreste virkelig elsker dig
Her er 11 tegn på at din kæreste virkelig elsker dig

Så længe bør du ligge i ske med din partner efter sex
Så længe bør du ligge i ske med din partner efter sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx