Af - 01/12-14 21:05; Opdateret: 18/09-16 14:03

George drak 10 colaer om dagen: Se den skræmmende forvandlingGeorge drak 10 colaer om dagen: Se den skræmmende forvandling

10 dåsecolaer hver dag i en måned ændrede George Priors fysik markant.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad sker der, hvis man kaster sig ud i et eksperiment, hvor man drikker 10 dåsecolaer hver dag i en måned?

Det kan George Prior svare på, og sikkert er det også, at han ikke gentager forsøget.
For efter eksperimentet kunne kan konstatere, at han havde taget næsten 13 kg på, en lille mave var vokset frem, hans blodtryk var steget betydeligt og han udviklede undervejs en sukker-afhængighed fra de 3,3 liter cola, han hver dag drak.

Den 50-årige familiefar fra Los Angeles ville vise, hvilke konsekvenser det har at indtage så store mængder cola på daglig basis.

- Folk skal vide, hvor skadeligt cola er, og jeg opfordrer alle til at undersøge, hvor meget sukker, de indtager hver dag, siger George Prior, som også oplevede en række lavpraktiske problemer i sit cola-eksperiment, der gik under navnet "10 Cokes a Day".

- De 10 daglige colaer blev et også irritationsmoment for mig, fordi jeg hele tiden skulle rende på toilettet, jeg følte mig hele tiden mæt og samtidig havde jeg tomme dåser over alt, siger George Prior, som undervejs fortalte om eksperimentet på sin Facebook-side, sin YouTube-Kanal og via en hjemmeside.

Her er det et Facebook-opslag fra eksperimentets sidste dag:


Han opfordrer nu alle forældre til at tænke sig grundigt om, når de lader deres børn drikke cola og andre søde sager, hvor sukkerindholdet er højt.

- Børn burde ikke drikke cola, og heller ikke juice, men det er svært at forklare forældre, fordi de tror, at juice er sundt, Det er ikke sundt , - det er sukker, og de har slet ikke brug for det, siger George Prior til DailyMail

Læs mere om George Priors eksperiment på hans hjemmeside, 10 Cokes ad Day.


LÆS OGSÅ: Coca-Cola betaler erstatning til 1.293 kvinder

LÆS OGSÅ: Denne video fjerner helt sikkert din lyst til cola - eller hvad?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx