Af - 23/09-13 07:25; Opdateret: 23/09-13 08:11

Mand boede sammen med 850 slangerMand boede sammen med 850 slanger

En mand fra New York havde 850 slanger boende i sin garage - heriblandt to dødsensfarlige Burmesiske Pythonslanger, der er ulovlige i New York.

storybild

(Billede: you tube)

Richard Parrinello er netop blevet taget i at have haft flere hundrede slanger gemt i sin garage. Fra sit hjem har han kørt en krybende business ved at sælge slanger på internettet, og slange-lageret havde altså til huse under samme tag som Parrinello og hans familie.

Læs også Afhugget slangehoved bider sin egen krop

De 850 benløse krybdyr skulle angivelgt være cirka tre millioner kroner værd. Iblandt de mange kryb var to burmesiske pythonslanger, der hører til en af de fem største slanger-arter i verden, og som er forbudt i New York.

Den brutale burmesiske pythonslange dræbte blot for én måned siden to unge drenge i New Brunswick i Canada - mens de sov.

Læs også Fandt slange på kaffebars toilet

Richard Parrinello, der arbejder for dyreværnet i New York, blev undersøgt efter at der blev sået mistanke omkring nogle forsvundende dyr. Han er nu tiltalt for ulovlig besiddelse af de burmesiske slanger og for at køre en business fra sit hjem uden tilladelse.

Det skriver Huffington Post.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk astronaut er død
bt.dk
Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Brandfolk slås mod voldsom brand -...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx