Af - 16/11-16 17:50

15-årige Arthur løb sporløst hjemmefra i to måneder: Her gemte jeg mig15-årige Arthur løb sporløst hjemmefra i to måneder: Her gemte jeg mig

Teenageren forsvandt i to måneder, og efterlod et mystisk brev til forældrene, hvor der stod, at han ville vende tilbage efter et år.

Bildstrecke im Grossformat »

Her var de billeder, som hængte på plakater rundt omkring i Bristol.

En britisk teenager er tirsdag blevet fundet efter at været forsvundet fra forældrenes hjem i over to måneder. Nu afslører Arthur, hvor han gemte sig.

Sagen om den forsvundne Arthur Heeler-Frood har undret store dele af Storbritannien, da han den 6. september forlod forældrenes hjem i Axminster for at tage i skole.

Nu er han blevet fundet i god behold af politiet, da en opmærksom borger så ham på en togstation og alarmerede ordensmagten. Teenageren mødte politiet på stationen i Honiton, blot 15 kilometer væk fra sit hjem.

Forsvunden 15-årig i brev til forældre: Jeg er hjemme om et år
Forsvunden 15-årig i brev til forældre: Jeg er hjemme om et år

Forældrene forklarer, at de er ovenud lykkelige og takker ordensmagten for den store indsats. Arthur selv løfter også lidt af sløret for, hvor han har opholdt sig inden han vendte hjem i en lettere ildelugtende udgave.

- Jeg har brugt de sidste 10 uger i London, Birmingham og Manchester, hvor jeg er gået rundt til fods og sovet udenfor om natten, forklarer teenageren.

Her har Arthur været, mens han var væk.

Moren mener, at den 15-årige er blevet inspireret af sine ældre søskende, der har rejst rundt i Østeuropa og på Interrail.

Arthur undskylder i øvrigt for alle de, der har ledt efter ham. Både politiet, folk på Facebook og organisationen Missing People.

Nu skal familien falde lidt til ro i hverdagen igen, forklarer moren.

Paradisos vilde fortid: Derfor blev jeg smidt ud hjemmefra
Paradisos vilde fortid: Derfor blev jeg smidt ud hjemmefra

Da teenageren forsvandt i begyndelsen af september efterlod dette kryptiske brev, hvor han forklarede, at han var løbet sur i sit liv og ville væk for en tid. Men dog ville han vende hjem efter et år, skrev han.

Efterlyste Mathilde er fundet i god behold
Efterlyste Mathilde er fundet i god behold

Nedenfor kan du læse brevet, der blev frigivet til medierne i sidste uge.

Til mor og far
Jeg er løbet hjemmefra, fordi mit liv keder mig. Vær søde at lade være med at prøve at finde mig eller forsøge at få mig hjem.

Jeg ved ikke, hvor længe, jeg vil være væk, men det bliver ikke længere en ét år.

I kan finde min skoleuniform i en skraldepose i en lille lade på den grønne mark, der ligger lidt nede af vejen fra Membury-kirken. Min cykel er lænket til gegnet, og der er en ekstranøgle ved låsen på vinduet.

Vil I være søde at undskylde overfor restauranten og fortælle dem, at jeg ikke længere kan arbejde der.

Jeg ved, at I bliver kede af det, men forstå, at jeg bliver nødt til at gøre det her.

Fra Arthur.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx