Af KATRINE FREDERIKKE WANDRUP - 26/03-17 14:32

Supermodel skaber undren med hyggeligt feriefoto: Hvad sker der med dine ben?Supermodel skaber undren med hyggeligt feriefoto: Hvad sker der med dine ben?

Den britiske supermodel Millie Mackintosh skaber bekymring blandt sine fans, efter hun har delt et billede på det sociale medie Instagram.

storybild

Den britiske supermodel Millie Mackintosh skaber bekymring blandt sine fans, efter hun delte et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun står iført en hvid, knælang kjole, afslører sine meget tynde ben.

Billedet er taget i Dubai, hvor hun i øjeblikket er på ferie sammen med sin kæreste Hugo. Hun rejste til De Arabiske Emirater for at overraske ham på hans forretningsrejse. Mens han knokler i mødelokalerne, nyder Millie Mackintosh livet på strandene i den pulserende by.

Den 27-årige model poserer i den hvide kjole med broderier, da hun torsdag skulle ud at spise middag med kæresten. Men nu eksploderer hendes Instagram-konto med kommentarer på billedet, fordi mange fans er bekymrede over, hvor tynde modellens ben ser ud, skriver Daily Mail.

’Kommentér aldrig på folks vægt, men hold da op, det kan ikke være sundt!’ skriver en bruger som kommentar på billedet.

En anden fan skriver: ’Vær sød ikke at træne for meget.’

Den kommentar kommer højest sandsynligt af, at modellen ofte deler billeder og videoer af sig selv på de sociale medier, hvor hun træner.

’Jeg håber, du har det godt,’ skriver en tredje fan på Instagram.

Dog er det ikke alle, der er lige bekymrede for modellen. Flere mener, at det blot ser ud som om hun har meget tynde ben på grund af vinklen på kameraet.

’Hold da op, hun ser så tynd ud! Med det sagt, så har det nok noget at gøre med vinklen på billedet,’ skriver en bruger.

Andre spekulerer i, at alle kommentarerne omkring, hvor tynde hendes ben ser ud, alene bunder i jalousi, og at folk skal lade være med at blande sig og bare passe deres egen butik.

Millie Mackintosh er efterhånden en erfaren strand-model, for turen til Dubai er modellens femte ferie i de første tre måneder af 2017.

I januar var hun i Sydafrika og i februar og marts i Paris og Los Angeles, inden hun nu tog ned og besøgte kæresten i Dubai.

LÆS OGSÅ: Bikinimodel lavede Instagram-opslag med veninden: Hun fik et chok da hun så reaktionerne

LÆS OGSÅ: Tragisk! Teenager drømte om at blive model: Drømmebilledet blev hendes sidste

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons datter scorer stor modelkontrakt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Følg gyseren om nedrykning:...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx