Af Mathias Tuxen - 08/10-17 11:08

Kevins venner fik rasende beskeder fra ham på Facebook - det viste sig at hustruens veninde gemte på en led hemmelighedKevins venner fik rasende beskeder fra ham på Facebook - det viste sig at hustruens veninde gemte på en led hemmelighed

Det kostede en 27-årig kvinde fra Skotland 11 måneder bag tremmer, efter hun havde hacket og chikaneret sin forhenværende venindes ægtemand. Handlinger, der fik byens sherif til stemple hende som 'ond, kalkulerende og destruktiv'.

storybild

Arkiv: Shutterstock

Ashley Boyd, der nu er fængslet, blev besat af veninden Rhona O'Connors mand, Kevin O'Connor. Hun skaffede sig adgang til hans profiler på de sociale medier, hvor hun påbegyndte en systematisk chikane med det mål at ødelægge deres ægteskab.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

Hun sendte beskeder fra mandens profil til hans venner og omgangskreds, hvor hun, under dække af at være ham, forbandede hans ulykkelige ægteskab. Hun ændrede hans ægteskabsstatus på det sociale medie Facebook fra 'gift' til 'single'. Og hun brugte hans Twitter-profil til at udsende stødende kommentarer om hans hustru, Rhona O'Connor.

Alt sammen i hans navn.

Udover en hård chikane af Kevin O'Connors sociale medier valgte Ashley Boyd også at aflyse en hospitalsaftale i sin forhenværende venindes navn. I hele perioden arbejde Ashley Boyd for den håndhævende magt i det skotske politi.

Efter retssagen udtalte Rhona O'Connor, hvis ægteskab og ægtemand har været udsat for chikanen, at strafudmålingen af Ashley Boyd hjælper hende med at komme videre.

»Det har været et forfærdeligt mareridt, som har skadet mit helbred. Jeg har konstant været syg,« sagde Rhona O'Connor ifølge det britiske medie.

Hun blev veninder med Rhona O'Connors, da de begge arbejdede i en materialistbutik. Et venskab, som ikke varede ved.

27-årige Ashley Boyd, der er mor til en, sagde sit job op i butikken og blev i 2015 ansat i politiet i Skotland, hvor hun udøvede chikanen af sin tidligere veninde og hendes ægtemand i perioden fra juni til september 2016.

Og det er siden udmøntet i en fængselsstraf på 11 måneder til Ashely Boyd, der erklærede sig skyldig i at stalke (forfølge nogen, red.) og forvolde det pågældende par frygt og skade.

Fredag den 6. oktober 2016 blev Ashley Boyd fængslet i 11 måneder og idømt et femårig tilhold, der forhindrer hende i yderligere chikane mod parret. Den lokale retsudøvende embedsmand og sherif Paul Crozier stemplede den dømte kvindes handlinger som 'ond, kalkulerende og destruktiv'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk stjerneskuespiller og kæresten...
bt.dk
Froome lod sig ikke overrumple:...
bt.dk
Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx