Af - 26/08-16 06:04

Rørende: Kat holder sine mennesker i hånden på den sidste tur til dyrlægenRørende: Kat holder sine mennesker i hånden på den sidste tur til dyrlægen

Dette billede er muligvis noget af det mest rørende, du kommer til at se i dag.

storybild

De er der hele tiden. Når du vågner op, når du kommer hjem fra arbejde og slænger dig i sofaen. Du synes de er søde, men også lidt irriterende til tider. Men de er en del af dit liv og du elsker dem.

Desværre bliver kæledyr ikke så gamle som os mennesker, og når alderen banker på døren, kan det blive nødvendigt at give dem en værdig død.

Kat blev væk i snestorm: Fandt hjem efter 19 måneder
Kat blev væk i snestorm: Fandt hjem efter 19 måneder

Reddit-brugeren abernha3 måtte fornylig sige farvel til sin elskede katteven Andrew. Det skete hos dyrlægen. En sørgelig men nødvendig afslutning på et 15 år langt venskab.

Men det mest rørende er kattens reaktion under den sidste køretur til dyreklinikken, hvor den skulle aflives. Under køreturen, hvor Reddit-brugeren kørte sammen med sin kone, holdt Andrew dem i hånden - som om den ville sige, at det hele nok skulle gå.

- Lille Andrew var som en søn. Han var 15 og et halvt år og elskede alle. Han blev bare gammel og syg det sidste år. Han spandt hver dag i hele hans liv. Men da han holdt op med det, vidste vi, at tiden var inde. Han holdt vores hænder på den sidste tur til dyrlægen. Lille Andrew var meget stærkere end hans mor og jeg.

20 ting som katteejere må lære på den hårde måde
20 ting som katteejere må lære på den hårde måde

Vi håber, at du havde en Kleenex ved hånden, da du læste denne artikel.

LÆS OGSÅ: Kunstner skaber smuk hyldest til sin afdøde kat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx