Af - 29/02-16 22:02

Mystisk mumie fundet drivende rundt ombord på bådMystisk mumie fundet drivende rundt ombord på båd

Øst for Filippinerne, ude på Stillehavet, er en båd fundet drivende rundt med et mumificeret lig ombord. Ingen ved, hvor længe liget har har drevet rundt, eller hvad der er sket.

Bildstrecke im Grossformat »

OBS: Stødende billeder i galleriet.

To fiskere har i weekenden, ud for Barobo, Filippinerne, fundet et lig ombord en båd, der drev førerløst rundt på Stillehavet. Liget var blevet mumificeret og lå henslængt over et bord ved radioen.

Det skriver Daily Mail.

Det mumificerede lig viste sig at være Manfred Fritz Bajorat, en 59-årig tysker, der, ifølge Daily Mail, har sejlet jorden rundt de sidste 20 år. En jordomrejse, der altså nu har fået en noget trist og brat afslutning.

Sejlkyndige: Ingen fejl at stoppe sejler-eftersøgning
Sejlkyndige: Ingen fejl at stoppe sejler-eftersøgning

Da myndighederne kom frem til båden, fandt de under dæk både fotoalbums, tøj, dåsemad og personlige papirer,der gjorde det muligt for dem at identificere mumien som den 59-årige eventyrer.

Ifølge Daily Mail er det uklart, hvor længe Manfred Fritz Bajorat har været død, eller hvad der slog ham ihjel. De kan dog fortælle, at én af eventyrens venner hørte fra ham på sin fødselsdag for et år siden.

Høje bølger kostede dansk sejler livet på Østersøen
Høje bølger kostede dansk sejler livet på Østersøen

Myndighederne mener, at det er de tørre havvinde, varme temperaturer og den salte luft, der har bevaret tyskerens krop i den tilstand, han blev fundet i. Desuden fortæller de, ifølge Daily Mail, at der ikke er bevis på en anden person ombord eller nogle våben ombord.

Manfred Fritz Bajorat har ikke haft kontakt med andre mennesker siden 2009, og det er derfor stadig et mysterium, hvordan eventyren har levet de sidste år af sit liv - og hvordan det tragisk endte henslængt over bordet ved siden af sin radio.

Mand reddet efter 66 dage til havs
Mand reddet efter 66 dage til havs

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx