Af Lars Sejr - 19/09-15 13:16; Opdateret: 19/09-15 13:37

Dansker anholdt: Havde kvinders kønsorganer på kølDansker anholdt: Havde kvinders kønsorganer på køl

Politiet i Sydafrika har anholdt en 58-årig dansker, der sigtes for seksuelle overgreb mod en række kvinder.

storybild

En 58-årig dansker, der bor i den sydafrikanske by Bloemfontein, er blevet anholdt og sigtet for sexovergreb mod en række kvinder. Anholdelsen kommer, efter at der er fundet 21 kvindelige kønsorganer i hans køleskab.

Det bekræfter politiet i Bloemfontein over for hjemmesiden dagens.dk.

- Jeg kan bekræfte, at vi har anholdt og sigtet en 58-årig dansk statsborger for seksuelle overfald på en række kvinder, siger kriminalkommissær hos politiet i Bloemfontein, Mlselela Langa.

Ifølge dagens.dk skulle den 58-årige bo sammen med sin kone og to børn. Det er angiveligt konen, der har anmeldt manden til politiet.

- Vi fik en henvendelse om, at en mand skulle ligge inde med kvindelige kønsorganer i sit hjem, og derfor fik vi en ransagningskendelse. Da vi gennemsøgte huset, fandt vi en del billeder af overgreb, ligesom der dukkede 21 kvindelige kønsorganer i mandens køleskab, siger Mlselela Langa.

Ud over kønsorganerne fandt politiet også bedøvelsesmiddel, kirurgisk udstyr og en række billeder, der er blevet beslaglagt som bevismateriale i sagen.

Sigtelse kan ændre sig
Politiet forsøger nu at finde frem til kvinder, der skulle være blevet udsat for overgreb af danskeren.

- Vi har lige nu retsmedicinere i gang med at undersøge kønsorganerne, ligesom vi er ved at efterforske på de billeder, der er dukket op, så vi kan få afdækket, hvor mange ofre der er i sagen, siger Mlselela Langa.

I første omgang har politiet sigtet den 58-årige dansker for seksuelle overgreb, men sigtelsen kan ændre sig, når politiet får foretaget yderligere efterforskning i sagen.

Danskeren blev anholdt torsdag og vil ifølge politiet blive stillet for en dommer mandag.

Den 58-årige skulle angiveligt eje en våbenforretning i byen, der er regional hovedstad og har omkring en halv million indbyggere.

Politiet ønsker ikke at frigive danskerens navn, før han er blevet stillet for en dommer mandag.

Udenrigsministeriets Borgerservice siger lørdag til Ritzau, at de undersøger sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx