Af - 13/03-14 13:01

Jensens Bøfhus: Colibakterier fundet i isvandhaneJensens Bøfhus: Colibakterier fundet i isvandhane

Hos Jensens Bøfhus i Malmø er der fundet colibakterier i isvandhane.

storybild

På denne Jensens Bøfhus i Malmø er der fundet colibakterier i isvandsmaskine. (Billede: Google Street view)

Den 18. februar blev der foretaget levnedsmiddelkontrol hos Jensens Bøfhus i Malmø, og i forgårs kom der så svar på prøverne.

Her viste resultaterne, at der var blevet fundet colibakterier - hvilket ofte stammer fra afføringsbakterier - i en isvandhane, som kunderne og de ansatte har drukket af.

Det skriver Aftonbladet.

- Den blev så lukket ned på stedet, og vi laver yderligere test på den. Derfor serverer vi for tiden kun vand og sodavand på flaske, siger presseansvarlig hos restauranten, Jens Arnborg, til mx.dk og tilføjer:

Kunde snubler på spejlglat gulv
Kunde snubler på spejlglat gulv


- Der er absolut ingen grund til at tro, at det er i vores vand. Det er sandsynligvis et enkeltstående tilfælde, som kun har med denne ene hane at gøre.

Den svenske avis offentliggør samtidig billeder af restaurantens kælder, som viser kloakvand på gulvet. Derudover har de talt med nogle utilfredse anonyme ansatte, som fortæller, at der lugter af afføring.

Sådan ser det bare ikke ud længere, og der er ifølge Jens Arnborg heller ingen sammenhæng mellem den beskidte kælder og fundet af colibakterier.

Jensen's Bøfhus undskylder til Bornholm
Jensen's Bøfhus undskylder til Bornholm

- Kælderen blev færdigrenoveret for tre uger siden, så billederne er gamle, og det lugter ikke. Derudover er der ingen sammenhæng mellem kælderen og isvandhanen. Det er vidt forskellige rør.

Jensen's Bøfhus dropper kød-finte
Jensen's Bøfhus dropper kød-finte

Pressemanden oplyser samtidig, at restauranten kun har fået én anmeldelse fra en kunde.

- Vi har kun fået en anmeldelse fra en gæst, som hævder at være blevet syg hos os. Den sag videregav vi til Miljö & Hälsa, og de fandt det ikke sandsynligt, at gæsten var blevet smittet hos os.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx