Af Julie Laurs Bundgaard - 31/01-18 13:15

Storvildtjæger ville fuldende sin trofæsamling: Endte selv med selv at blive skudtStorvildtjæger ville fuldende sin trofæsamling: Endte selv med selv at blive skudt

En kroatisk storvildtjæger er død, efter han blev ramt af en vildtfarende kugle under en jagt i Sydafrika.

storybild

Arkivfoto.

Det skriver det kroatiske medie Jutarnji List.

75-årige Pero Jelenic var storvildtjæger, som var rejst til Afrika for at skyde en løve til sin trofæ-samling - han havde nemlig allerede jaget alt, der var at komme efter i Europa.

»Pero var en passioneret jæger, og han rejste hele verden rundt i jagt på både små og store bytter,« siger Slavko Pernar, der var venner med den afdøde til mediet.

Han fortæller, at kroaten var i Sydafrika for at fuldende sin trofæsamling. Turen endte dog på en noget anden vis, end det var planlagt.

Mens Pero Jelenic jagtede løver, der skulle blive kronen på værket i sin trofæsamling, blev han nemlig selv ramt af en kugle.

»De sidste fire år har han udlejet sit hotel i Kroatien for at fuldende alle sin mål og for at nyde en velfortjent pension,« siger Slavko Pernar og tilføjer:

»Han døde i Sydafrika, mens han lavede det kan elskede allermest. Han kontor var fuld af trofæer, hjorte- og bjørnearter og alle andre dyr, der kunne jages i Kroatien og Europa.«

Sabata Mokgwabone, der er talsmand for politiet i Sydafrika, har fortalt, at Pero Jelenic blev fragtet til et nærliggende hospital med helikopter, men at lægerne ikke var i stand til at redde hans liv.

Hvem, der ramte ham med det dødbringende skud, er stadig ikke klarlagt, men politiet efterforsker fortsat sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx