Af - 28/07-15 19:54; Opdateret: 28/07-15 20:12

Rigmand griner fra graven: Kære børn, sådan får I jeres pengeRigmand griner fra graven: Kære børn, sådan får I jeres penge

Hvis døtrene vil have pengene hurtigere, så må de knokle for det.

Bildstrecke im Grossformat »

To unge New Yorker-kvinder har arvet en samlet formue på 135 millioner kroner, som de kan dele mellem sig. Det er de gode nyheder.

De dårlige er, at deres nu afdøde far, millionæren Maurice Laboz der døde tidligere på året, har nogle strenge krav, hvis pigerne vil se deres penge.

Det afslører hans testamente, skriver New York Post.

Som udgangspunkt får de først pengene, når de fylder 35 år, og der går lidt tid, da Marlena er 21 år og Victoria 17. Men det spøjse er, at han i testamentet har givet døtrene muligheden for at få forskud på arven - hvis altså de lever op til nogle helt særlige krav.

De tidlige bonusser kan blive udløst ved, at de eksempelvis gifter sig med en ordentlig mand, får en eksamen fra et velanset universitet eller undlader at få børn før ægteskabet.

Nygift 95-årig fik knust sit hjerte: Dør da familie tager hans kærlighed fra ham
Nygift 95-årig fik knust sit hjerte: Dør da familie tager hans kærlighed fra ham

New York Post fortæller, hvordan Marlena vil få lidt over tre millioner kroner, hvis hun bliver gift, før hun fylder 35 år, men kun hvis hendes mand underskriver en erklæring, hvor han fraskriver sig pengene.

Hvis hun uddanner sig fra et velanset universitet, vil der blive sat små fem millioner kroner ind på kontoen.

Den nu afdøde rigmand har tydeligvis ikke ville have, at pengene skulle blive en sovepude for døtrene. Derfor vil pigerne fra 2020 få udbetalt et beløb svarende til tre gange deres årsindtægt. Altså, jo mere de selv tjener, jo mere får de af farmand.


Laboz underskrev testamentet i april 2014 - ni måneder før hans død. Han efterlod sig en samlet formue på 250 millioner kroner, hvor alt der ikke går til døtrene vil gå til velgørenhed, lyder det i testatmentet.

Som udgangspunkt får konen ikke en øre, da de lå i skilsmisseforhandlinger ved hans død, men hun har nu taget kontakt til sine advokater i et forsøg på at få fingre i pengene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx