Af - 21/05-16 13:51

Stedfar holdt 13-årig pige indespærret og lænket i kælderStedfar holdt 13-årig pige indespærret og lænket i kælder

To mænd er blevet anholdt for at have holdt deres 13-årige steddatter og stedsøster indespærret i en kælder i Ohio, USA. Pigen var lænket og har været der i over et år, oplyser politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

Tilbage i 2013 rystede en gruopvækkende sag den amerikanske delstat Ohio, da tre unge kvinder pludselig lykkedes at flygte fra et hus, hvor de igennem en årrække var blevet holdt indespærret af en tidligere buschauffør ved navn Ariel Castro.

Uden omverdenens kendskab til rædslerne havde Castro blandt andet holdt dem lænket til væggen, voldtaget dem, truet dem med våben og nægtet dem adgang til toilet.

Sådan bortførte Ariel Castro de tre unge piger
Sådan bortførte Ariel Castro de tre unge piger

Nu er en lignende sag dukket op til overfladen i Ohio.

Denne gang er der tale om en ung pige på 13 år, som i mere end et år er blevet holdt indespærret i en kælder af hendes stedfar, Timothy Ciboro, og stedbror, Esten Ciboro, som hun har boet alene med, siden moren flyttede ud af huset.

- Hun tror, at moren forlod dem i 2012, men hun er ikke sikker, siger inspektør i Toledo Politi, Ron Frederick til NBC News.

Ohio-monsteret kan have flere ofre på samvittigheden
Ohio-monsteret kan have flere ofre på samvittigheden

Sexmonster tiltalt for 139 voldtægter
Sexmonster tiltalt for 139 voldtægter

Ifølge dokumenter fra retten fremgår det, at pigen blev holdt fanget i mørke, var låst fast til en stor bjælke med håndjern, fodret med fordærvede madrester og tvunget til at bruge en spand med ammoniak i som toilet.

Det lykkedes pigen at flygte en dag, hvor stedfaren og stedsønnen var ude af huset. Her havde hun sikret sig nøglerne til håndjernene og kunne derefter løbe ud i det fri, hvor en 'god samaritaner', som NBC beskriver det, opdagede hende.

Personen kunne med det samme se, at der var noget galt og valgte derfor at ringe til politiet. Vedkommende ringede også til stedfaren, som med det samme lagde på.

- Hun sagde til mig, at hun var blevet forulempet, kan man ifølge NBC høre personen sige under opkaldet til alarmcentralen.

1000 års fængsel til sexmonstret
1000 års fængsel til sexmonstret

Den 27-årige stedbror og den 53-årige stedfar er begge anholdt, og der er sat en kaution på 500.000 dollars.

Da politiet ankom til hjemmeadressen, hvor pigen havde været holdt indespærret, for at anholde de to mænd, havde de pakket deres tøj samt flere våben i nogle kufferter. Uden for huset sad stedbroderens to mindre børn klar til afgang i bilen.

Børnene er nu i myndighedernes varetægt.

Blev holdt som sexslaver i 10 år: Sådan lever de i dag
Blev holdt som sexslaver i 10 år: Sådan lever de i dag

Cleveland-bortfører er fundet død i sin celle
Cleveland-bortfører er fundet død i sin celle

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Borgere vågnede til mærkværdigt syn:...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Dansk kvinde død på ferieø
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx