Af - 22/08-15 17:21

TV: Mand der overraskede kone med graviditet var betalende bruger af utroskabssiteTV: Mand der overraskede kone med graviditet var betalende bruger af utroskabssite

Nu indrømmer Sam Rader, at han har gjort det.

Det kan ikke altid betale sig at være fremme i medierne.

Det har familien Rader fra USA måtte sande. Sam og Nia Rader blev verdenskendt, da førstnævnte delte et klip på parrets Youtube-konto, hvor han overrasker konen med gode nyheder. Senere hen mistede de dog barnet.

TV: Par blev verdenskendt for glædelig nyhed – men så blev de ramt af tragedie
TV: Par blev verdenskendt for glædelig nyhed – men så blev de ramt af tragedie

Og nu er det så kommet frem, at Sam Rader har været betalende bruger af utroskabssitet Ashley Madison, som blev hacket. Det skriver blandt andet Daily Mail, der forgæves har forsøgt at få en kommentar fra parret.

Mediet skriver, at en bruger der tilsyneladende virker til at være Sam Rader har lavet to indbetalinger på 189 dollars (omkring 1250 dansker kroner) i september 2013 - samme måned, hvor hans kone fødte parrets andet barn -, men at han stoppede med at bruge det i november 2013. Hackerne har desuden delt Sam Raders adresse, IP-adresse, kreditkort-oplysninger og e-mail, hvorfor mediet er ret sikker på, at der er tale om ham.

TV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigt
TV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigt

Utroskabssite tilbyder panik-knap efter profil-afsløringer
Utroskabssite tilbyder panik-knap efter profil-afsløringer

Nu går den 29-årige Sam Rader så selv ud og indrømmer, at han har brugt det kontroversielle site.

- Jeg har lavet kontoen for to år siden. Min kone har tilgivet mig for min fejltagelse. Jeg har ikke mødt nogen via sitet eller haft en affære, mens jeg har været gift med Nia, siger han blandt andet i klippet, som du kan se i toppen af artiklen, hvor det også står klart, at Sam Raders kone har tilgivet ham.

LÆS OGSÅ: Utroskabssite hacket: Vil afsløre alle navne med nøgenbilleder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx