Af - 04/01-16 17:18

Dækjern vil hjælpe dig af med dine bildækDækjern vil hjælpe dig af med dine bildæk

De britiske gutters træningsmetode kredser omkring autogummi, og kan få dig til at forbrænde i nærheden af 1200 kalorier i timen.

Bildstrecke im Grossformat »

Medarbejderne på et af Storbritanniens største dækcentre har udviklet et træningssystem sammen med en personlig træner. Der er en udpræget vægt på autogummi.

Det skriver irske Independent.

'At brænde dæk af' kan muligvis blive det udtryk for at træne.

Har du nogensinde lavet planken med et Goodyear-dæk eller styrket lårene med et Continental-dæk? Dæk spiller en fremtrædende rolle i alle øvelser, og bagmændene lover, at de kan komme dine bildæk til livs, sådan at du ikke længere ligner en Michelin-mandens nære familiemedlem.

Et nyt center i London, der hedder Kwik Fit, deler navn med et af Storbritanniens mest kendte dækcentre, lover, at du kan komme i form ved at kaste rundt med dæk. Faktisk lover de, at det er muligt at forbrænde op til 1200 kalorier ved at svede i en time, det er i samme leje som en meget hurtig løbetur eller at kløve og stable brænde.

Træningsformen er da også inspireret af de folk, der arbejder med autogummi til dagligt. Derfor har dækkædens teknikere og den personlige træner Mikah Simpson skræddersyet træningen til kun at skulle bruge dæk fra biler eller varevogne.

- Der er ingen tvivl om, at dæk er et snedigt værktøj til træning - ikke alene løftedelen, men også øvelserne på gulvet, der har mere fokus på konditionstræning, siger træneren Mikah Simpson ifølge den irske avis.

Konceptet med dæk er blevet sat i søen af dækfirmaet Kwik Fit, der tilbyder træningen i januar gratis i centret, der ligger i det sydlige London.

- Det vigtigste, når man skal i form er, at man kommer i gang og laver noget, man holder af. Vi lover, at vi skaber en sjov atmosfære, der efterlader deltagerne med en følelse af, at de har gjort en indsats, siger den personlige træner ifølge Independent.

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Alkohol får dig til at æde løs

LÆS OGSÅ: Forskning: Derfor skal du ikke gå på slankekur

LÆS OGSÅ: Er din chef et dumt svin? her er ekspertens nedtrykkende råd

LÆS OGSÅ: Spis dette krydderi i tre måneder og tab dig tre gange så meget

LÆS OGSÅ: Drop alkohol i 30 dage: Så meget vil din krop takke dig

LÆS OGSÅ: Ny forskning slår fast: Du kan sagtens spise fed mad og tabe dig!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx