Af - 13/01-16 06:17

Episk scanningsbillede: Kan du se, hvem barnet ligner?Episk scanningsbillede: Kan du se, hvem barnet ligner?

Et engelsk kærestepar fik sig noget af en overraskelse, da de skulle se scanningsbillederne af deres lille pige. Hun lignede nemlig en historisk legende. Se, om du kan gætte hvem.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem galleriet herover og se det sjove scanningsbillede og det glade forældrepar.

Et kommende forældrepar fra byen Warmley nær Bristol i det sydvestlige England fik sig noget af en overraskelse - og et godt grin - da de så de første scanningsbilleder af deres ufødte barn.

For det var ikke i første omgang en lille pige, scanningsbilledet lignede. Faktisk ligner det, at kong Arthurs hoved - inklusiv hvad der ligner en krone og fuldskæg - har sneget sig ind i morens ave.

Det skriver Daily Mail.

30. juni sidste år måtte parret - 20-årige Laura Newman og 28-årige Dan Jones - få foretaget en akut scanning efter Laura var ni uger henne i sin graviditet, da hun følte sig meget syg.

Hylende morsomt! Læs nybagt fars hudløst ærlige baby-tips
Hylende morsomt! Læs nybagt fars hudløst ærlige baby-tips

Fokus blev dog hurtigt flyttet væk fra sygdommen, da parret fik nærstuderet scanningsbillederne.

- Billedet ligner tydeligt kong Arthur. Fra kronen til den overdimensionerede krave. Det er meget tydeligt. Jeg kunne ikke tro mine øjne, siger 20-årige Laura Newman ifølge Daily Mail.

- Jeg gik direkte ind på Googles billedsøgning og søgte efter et billede af kong Arthur og satte de to sammen og gav det videre til min familie som alle var meget forbløffede, siger hun.

Om den lille pige også har ligheder med kong Arthur i virkeligheden finder forældreparret ud af omkring den 2. februar, hvor Laura har termin.

Kong Arthur er kendt fra diverse middelalderhistorier og romaner. Der er i dag stadig delte meninger om, hvorvidt han fandtes i virkeligheden eller blot er en sagnkonge.

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Derfor skal du føde børn i dine 30'ere

LÆS OGSÅ: Nyt studie: Derfor skal kvinder få mange børn

LÆS OGSÅ: Gravid Geggo i panik: - Troede jeg havde mistet barnet

LÆS OGSÅ: En af verdens rigeste kvinder gravid: 53 år og med tvillinger på vej

LÆS OGSÅ: Amalie: -Jeg skal være mor

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx