Af Sebastian Kirk - 25/04-18 19:29

Nu kan alle med smartphone blive optaget på HogwartsNu kan alle med smartphone blive optaget på Hogwarts

Warner Bros. og Jam City har netop sendt et 'Harry Potter'-mobilspil på gaden, og i hvert fald én anmelder er begejstret.

storybild

Hvis du har siddet med næsen begravet i Harry Potter-bøgerne eller set filmene, har du næsten utvivlsomt drømt om selv at blive optaget på Hogwarts en dag.

Med mindre det viser sig, at magi virkelig findes, bliver den drøm aldrig opfyldt. Men nu kan man komme tættere på end nogensinde i det nye officielle mobilspil 'Harry Potter: Hogwarts Mystery', udviklet af Jam City og Warner Bros.

Her får du - så godt som - den fulde oplevelse af, hvordan livet som Hogwarts elev er. Igennem syv semestre skal spilleren blandt andet gå til undervisning, spille quiddich, duellere med tryllestave og ikke mindst udforske det enorme slot, der udgør Hogwarts.

»'Harry Potter: Hogwarts Mystery' fik mig til at føle mig som en Hogwarts-elev i en kort periode,« skriver Julia Alexander, der er journalist på tech-mediet Polygon, om spillet, som hun fik mulighed for at prøve inden udgivelsen.

Hun har stort set ikke andet end roser tilovers for spillet, som hun føler er lavet af Harry Potter-fans til Harry Potter-fans. Og det er det faktisk også.

»At kunne arbejde med nogle af de karakterer, jeg er vokset op med og har elsket så meget, var en fantastisk oplevelse,« som Matt London, der har skrevet historien til spillet, siger til Mashable.

»Alle på holdet vidste, at det var en utrolig gave, men også et stort ansvar, at vide, at en masse fans regner med, at vi leverer en historie, som vil resonere med folk, der også er vokset op med det.«

Spillet kan downloades gratis i både App Store og Google Play. Det udkom i går og er allerede strøget til tops på begge platforme.

Om 'Hogwarts Mystery'

Spilleren designer selv sin karakter, og historien begynder syv år før, Harry Potter starter på Hogwarts. Her er din første opgave at købe skolegrej i Diagonalstræde, før semestret begynder, og Fordelingshatten ud fra nogle spørgsmål vil tildele dig på et af skolens fire kollegier. Undervejs møder man en lang række karakterer, der vil vække genklang hos fans - såsom Nymphadora Tonks, Charlie Weasley og ikke mindst Albus Dumbledore.

Aldersgrænsen er fire år og opefter. Der er køb i appen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuffet Kevin Magnussen: 'Vi kæmper...
bt.dk
Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx