Af Finn Bjørvig Hansen - 03/01-18 13:48

Efter grusom massakre: Disney World fjerner populært skilt fra hotellerneEfter grusom massakre: Disney World fjerner populært skilt fra hotellerne

Det er slut med at hænge et skilt med 'Do Not Disturb' (Vil ikke forstyrres, red.) på døren, når man overnatter på Disney Worlds fire hoteller i Florida.

storybild

Det er slut med at hænge et skilt med 'Do Not Disturb' (Vil ikke forstyrres, red.) på døren, når man overnatter på Disney Worlds fire hoteller i Florida.

Disney World har besluttet at fjerne skiltene fra de fire hoteller i temaparken i Orlando.

Firmaet har også fortalt avisen MarketWatch, at det overvejer at tage samme skridt på andre hoteller.

Som en del af den nye politik kan gæster på de fire hoteller nu benytte et skilt med ordene 'Værelset besat'. Ved at hænge sådan et skilt på døren, forhindrer man ikke hotellets ansatte i at komme ind på værelset.

Nu får gæsterne besked på, at Disneys ansatte vil komme ind på deres værelser dagligt. Hvis de er utilfredse med at få besøg, når de har forladt deres værelse, så vil firmaet koordinere det med gæsterne på en individuel basis. Det rapporterer avisen Orlando Sentinel.

Den enlige skytte skyder løs på menneskemængden ved koncerten i Las Vegas i oktober måned. Med 59 dødsofre var det det mest dødelige skyderi i USAs historie. (Billede: David Becker)

Den nye politik hænger tilsyneladende sammen med hændelsen i Las Vegas i oktober, hvor en mand skød og dræbte 59 mennesker og sårede over 500. Det var det værste skuddrab i USAs historie.

Ved den lejlighed skød manden, Stephen Paddock, ind i en forsamling af mennesker, der var samlet for at høre en koncert. Han affyrede skuddene fra et vindue på sit værelse på 32. etage af Mandalay Bay Resort og Casino.

Han havde gemt massevis af ammunition og adskillige våben på værelset, inden han besluttede sig for at åbne ild. Han undgik opmærksonhed fra nogen ansatte ved at hænge et skilt med 'Vil ikke forstyrres' på værelsesdøren.

Flere hoteller i Las Vegas har revideret deres politik i lyset af skyderiet, oplyser KVVU. Gæster får besked om ændringen, når de tjekker ind.

Disney vil ikke oplyse yderligere til MarketWatch, men selskabet bekræfter, hvad Orlando Sentinel har skrevet. Disney nægter at oplyse, hvorvidt skyderiet i Las Vegas spillede en rolle, men siger, at deres beslutning var baseret på forskellige faktorer, inklusiv sikkerheden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx