Af Webstud/TR - 12/07-17 19:50

Har holdt hylende morsom samtale kørende siden 2014: Nu får de drømmedaten af TinderHar holdt hylende morsom samtale kørende siden 2014: Nu får de drømmedaten af Tinder

Tålmodighed betaler sig i datingverdenen.

storybild

Det er strande som disse, de to turtelduer snart skal hænge ud på. (Billede: Scanpix/Arkiv)

21-årige Michelle og 22-årige Josh har, siden de matchede på Tinder i 2014, blot sendt 11 beskeder til hinanden. Alligevel har de formået at holde samtalen kørende lige siden uden nogensinde at mødes. Efter Josh lørdag postede deres korte samtale på Twitter, gik 'forholdet' viralt.

Nu har Tinder valgt at give det unge 'par' en gylden mulighed for at tage på deres første date sammen, skriver Buzzfeed.

Twitter-brugerne elskede de lidt ligegyldige og korte beskeder, som de to sendte til hinanden med flere måneders mellemrum.

»Hahahaha, en dag møder jeg den her pige, og det bliver episk,« skriver Josh i opslaget. Og det har Tinder bidt mærke i.

Dating-app'en har nemlig givet Michelle og Josh muligheden for selv at bestemme den by, de skal have deres første date i - på Tinders regning selvfølgelig.

Det (forhåbenligt) kommende par valgte Maui, Hawaii. Et sted, der er kendt for sine smukke strande og flotte natur - en udmærket placering til en date nummer et.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx