Af - 16/04-15 10:44

Kongen af memes kan have reddet sin fars livKongen af memes kan have reddet sin fars liv

'Succes Kid' er for længst gået viral, og nu har drengen vundet endnu en stor succes, da gavmilde internetbrugere har skaffet penge til hans syge far.

storybild

Success Kid har været med til at redde sin syge far.

- Yes, jeg har reddet min far!

Sådan tænker Sam aka 'Succes Kid' måske, da han og familien har indsamlet over 600.000 kroner for at helbrede sin far, der er dialysepatient.

Hans billede har vundet internettet: Nu tigger familien om hjælp
Hans billede har vundet internettet: Nu tigger familien om hjælp

Metroxpress skrev i går (tirsdag red.) om den nu otte-årige 'Success Kid', som i flere år har gået sin sejrsgang på nettet i form af sjove memes, men nu handler det om liv eller død.

Den lille, amerikanske familie har brugt drengens berømthed til at indsamle penge til deres syge far, og den mission er altså nu lykkedes: Nettet har givet dem en kæmpe succesoplevelse.

BOOM! Meme-legendes mor sagsøger fyrværkerifirma
BOOM! Meme-legendes mor sagsøger fyrværkerifirma

Faren Justin Griner på 39 år har brug for en frisk nyre, og derfor oprettede de en støtteside på GoFoundMe, hvor alle kan donere penge, så familien kan finde en passende donor.

Transplantationen bliver dækket af det amerikanske Medicare, men den dyre og nødvendige medicin er ikke dækket af sygesikringen, men nu kan Success Kid ånde lettet op.

Viralt hit tyvstjålet: Her er sandheden om 'dansker'-joken
Viralt hit tyvstjålet: Her er sandheden om 'dansker'-joken

Drengen har muligvis reddet sin fars liv, da familien nu har råd til medicinen, som koster op mod 7.000 kroner om måneden. Desuden skal Justin gennem en del tandlægearbejde før han kan få godkendt en transplantation.

Et af de utallige memes af Success Kid.

Indsamlingen startede 8. april og på bare syv dage har de fået mere end en halv million kroner fra over 4.000 forskellige mennesker, og familien vil helt sikkert sætte pris på donationerne.

- Vi er forældre til 'Success Kid' for himlens skyld. Hvis der er nogen, der forstår internettets magt, vælde og velvilje, så er det os, siger moren til Success Kid ifølge The Daily Dot.

Lav dit eget 'så hårdt har danskerne det'-meme her
Lav dit eget 'så hårdt har danskerne det'-meme her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx