Af Jesper Larsen - 12/07-17 12:38

19-årige Tova forudså sin egen død i sin dagbog19-årige Tova forudså sin egen død i sin dagbog

I maj måned i år blev liget af den 19-årige svenske kvinde Tova Moberg fundet nedsænket i en sø ved byen Hudiksvall. Fundet af liget skete efter en massiv indsats fra politiet, og efterfølgende blev hendes 22-årige ekskæreste anholdt og sigtet for drabet.

storybild

I forbindelse med efterforskningen af sagen, har politiet fundet den 19-årige kvindes dagbog, hvor hun gør klart, at hun ved, hun er i livsfare.

- I dagbogen forudså hun nærmest sin egen død, og at dette ville ske, siger anklageren i sagen, fortæller sagens anklager, Christer Sammens, til den svenske avis Expressen.

Tova Moberg og hendes ekskæreste sluttede deres forhold i marts måned, og umiddelbart efter anmeldte hendes forældre den 22-årige for at have mishandlet hende. Da politiet afhørte Tova Moberg, erkendte hun, at 'der var sket ting', og at der var billededokumentation af det. Men samtidig ønskede hun ikke at 'gøre hans liv til et helvede', og derfor afviste hun at bidrage med oplysninger i sagen.

- I dagbogen beskriver hun forskellige hændelser, der er sket. Blandt andet påstanden om, at hun har været udsat for overgreb tidligere. Det er samtidig interessant, at hun beskriver forskellige dele af sit forhold med den mistænkte, siger Christer Sammens til Expressen.

Den 22-åriges forsvarer ønsker ikke at udtale sig om de nye oplysninger.

- Der pågår stadig en efterforskning, og det, der er blevet sagt, må stå for deres egen regning, siger Bo Karlsson.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx