Af - 07/03-16 16:14

Kim Kardashian snyder sine følgere med nøgenbilledeKim Kardashian snyder sine følgere med nøgenbillede

Kim Kardashian har endnu en gang forsøgt at vælte internettet med et billede af hendes krop. De sociale medier reagerede - billedet gik viralt - men datoerne stemmer ikke.

Bildstrecke im Grossformat »
Buzzfeed har samlet de vildeste facts om reality familien. Få dem alle her i galleriet. Navnet på familiens serie 'Keeping up with the Kardashians' blev først til meget kort før serien havde premiere. En af producerne sagde, at han var totalt udmattet over at 'keep up with the girls' (følge med i pigerne laver, red.) Det var Kris Jenner, som pitched ideen om realityshowet, efter flere af hendes venner kaldte familien 'skøre' og 'underholdende'. Kim Kardashians smykker får altid en tur med hårtørreren, før hun tager dem på. Kolde smykker giver hende kuldegysninger. Kourtney gik i sort tøj i cirka fem år efter Kris og Robert blev skilt. Før de blev kendte ejede Kourtney til venstre og Kris en børnetøjsbutik, Smooch. Kourtney senere alene ud og åbnede en tøjbutik til voksne, Dash. Kourtney, Kim og Khloé lejede engang en abe til Kris i nogle dage, fordi 'hun havde et syndrome, hvor hun savnede sine børn, der var flyttet hjemmefra'. Både Kim og Kholé har hørt Kris have sex. Kholé kalder episoden 'traumatiserende. Khloé Kardashian var i 2011 involveret i en bilulykke, hvor hun blev slynget ud gennem forruden. Hun mener, ulykken har skadet hendes hukommelse. Kourtney er den eneste, som har gået på college. Hun dimitterede fra University of Arizona, hvor hun studerede teater og spansk. Kim Kardashian har engang haft et køleskab dækket med Swarovski-diamanter. Det var mediepersonligheden Ryan Seacrest, som sendte et filmhold ud til familien og optog dem have en BBQ-fest, han vendte tilbage og sagde, at optagelserne var 'gyldne'. Kims søster Kourtney undlog en gang at gå ud på et badeværelse i to måneder, efter hun havde set en edderkop derude. Mere toilet-snak: Kim Kardashian har engang åbnet en række offentlige toiletter i New York. Kim Kardashian synes 'det værste på vores planet' er når kvinder har den forkerte farve foundation på. Kourtney har over 30 forskellige barnevogne, fordi hun gerne vil have en til enhver lejlighed. Kim Kardashian synes, det er meget vigtigt, at børn har deres egen stil. Hun påstår, at datteren North i en alder af 1 fravalgt pink og dyre print.

Tidligere i dag delte Kim Kardashian dette billede af sin nøgne krop


Kim K's fanskare hoppede direkte på krogen; at dømme ud fra hendes skulderlange, afblegede hår lader det dog til, at de er blevet ført bag lyset.

Kim Kardashian har nemlig mørkere og længere hår for tiden, som det eksempelvis ses på dette billede med DJ Khaled.


Hendes afblegede look minder mest af alt om det hun afslørede i Paris for lige under et år siden.


Twitter og Instagram brugere, samt fans og haters er overordnet enige - nøgenbilledet minder for meget om det år gamle billede, og Kim K sidder sandsynligvis og fryder sig endnu en gang over forsøget på at vælte internettet.

LÆS OGSÅ: WOW: Kim Kardashian får nettet til at koge med vildt nøgenbillede

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre besøger denne hjemmeside i smug: - Vis os din p**

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian deler endelig billede af sin lille søn: Så nuttet er han

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx