Af Fie West Madsen - 09/05-17 11:31

Par fundet brutalt myrdet: Morder efterlod mystisk besked på væggenPar fundet brutalt myrdet: Morder efterlod mystisk besked på væggen

Et amerikansk par blev fredag fundet myrdet. De to blev fundet bagbundet med halsen skåret over, og morderen havde efterladt en besked på væggen.

storybild

Et amerikansk lægepar, 38-årige Lina Bolaños og 49-årige Richard Field, blev fredag fundet brutalt myrdet i parrets luksuslejlighed i det sydlige Boston. De to blev fundet bagbundet med halsen skåret over, og morderen havde efterladt en besked på væggen. Det skriver Boston Globe og flere internationale medier, der har talt med kilder i politiet.

Beskeden på væggen skulle angiveligt handle om en form for gengældelse – af hvad vides dog ikke på nuværende tidspunkt. Politiet har også oplyst til flere medier, at 49-årige Richard Field kort før sin død nåede at sende en sms til en ven, hvori han bad om hjælp.

Men da politiet nåede frem til stedet, var det allerede for sent, og parret blev fundet myrdet.

Fredag aften blev en 30-årig mand anholdt i samme bygning, som det myrdede par blev fundet i, og han skal mandag stilles for en dommer, anklaget for mordet på det respekterede lægepar, der ifølge politiet er blevet identificeret som værende 38-årige Lina Bolaños og 49-årige Richard Field.

Fik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun død
Fik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun død

Det er endnu uvist, hvad motivet til drabet var, men ifølge politiet kendte den 30-årige mand parret.

Politiet har dog ikke oplyst flere detaljer om deres forhold, og ifølge Boston Globe har familiemedlemmer, kollegaer og venner ikke umiddelbart kendt til en forbindelse mellem det dræbte par og den mistænkte 30-årige.

Det er også stadig uvist, hvordan det lykkedes den mistænkte at komme ind i parrets bygning fredag aften, hvor de boede på 11. etage i en luksuslejlighed.

Politiet skiver i en pressemeddelelse, at man anholdte den mistænkte mand fredag aften, da betjente ankom til bygningen i det sydlige Boston.

Sex, tyveri og hærværk: Amerikansk dommer er kendt for sine VILDE straffe
Sex, tyveri og hærværk: Amerikansk dommer er kendt for sine VILDE straffe

Da politiet kom frem, fandt de den 30-årige bevæbnet, og da han så politiet, begyndte han at skyde efter betjentene, som svarede på skuddene og sårede den nu mistænkte mand. Han blev efterfølgende indlagt med ikke-livstruende skader, og ifølge Boston Globe er det uvist, om han er rask nok til at forlade hospitalet og møde op i retten.

Den mistænkte er tidligere straffet, og blev for nyligt løsladt efter at have afsonet en ni måneder lang dom for to bankrøverier.

LÆS OGSÅ: Kvinde kom hjem fra ferie med mærkeligt udslæt: Årsagen er virkelig klam

LÆS OGSÅ: Skræmmende billeder: Derfor må du ikke lade telefonen op i sengen

LÆS OGSÅ: Johanna dør hvis hun kysser sin mand

LÆS OGSÅ: TV: Stærk video viser, at kærlighed hverken kender køn, race eller religion

LÆS OGSÅ: Hans gravide kæreste døde kort før jul: Nu deler hele verden hans rørende besked

LÆS OGSÅ: 'Vi giver ikke til sorte': Kelly fik racistisk seddel i stedet for drikkepenge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Prins Charles skal arve historisk...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx