Af Ritzau - 13/11-15 23:50; Opdateret: 14/11-15 00:08

Øjenvidne i Paris: Sortklædt mand skød løs på caféØjenvidne i Paris: Sortklædt mand skød løs på café

En person i sort militærtøj og maskingevær skød fire mennesker på en café, siger øjenvidne til TV2 News.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Et øjenvidne fortæller, at en person i sortklædt tøj fredag aften skød fire mennesker på en café i Paris. Vidnet er danskeren Mark Colclough, der sammen med en ven var tæt på begivenhederne i den franske hovedstad.

- Det var en mand i sort militærtøj og maskingevær over skulderen. Det var fuldstændig overlagt, og han vidste, hvad han gjorde. Det kunne jeg se på den måde, han holdt geværet, siger Mark Colclough til TV2 News.

Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen
Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen

Mark Colclough fortæller, at han hørte 12-15 skud omkring den café, hvor han befandt sig.

- Han skød fire folk, der sad på caféen. Han stod fire-fem meter fra dem, og skød dem, og vi kunne se, at de døde, siger Mark Colclough.

Et andet dansk vidne, journalisten Kenneth Djoeneri, var inde og se aftenens fodboldkamp på Stade de France mellem Frankrig og Tyskland. I løbet af kampen lød der to store brag tæt på stadion.

- Først troede vi bare, at det var kanonslag, som der jo nogle gange er til fodboldkampe, siger Kenneth Djoeneri til TV2 News.

- Lige nu er det lidt hektisk hernede, og jeg kan også godt mærke, at jeg selv er lidt rystet.

Der er sket angreb flere forskellige steder i Paris og op mod 40 personer meldes dræbte. 60 mennesker holdes som gidsler i en koncertsal i byen.

/ritzau/

100 mennesker holdes som gidsler i koncertsal i Paris
100 mennesker holdes som gidsler i koncertsal i Paris

Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler
Mindst 100 døde i Paris - 100 holdes som gidsler

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx