Af - 29/10-16 20:14

Josefine blev bedøvet og voldtaget til privatfest: Nu advarer hun andreJosefine blev bedøvet og voldtaget til privatfest: Nu advarer hun andre

- Nogen har rent faktisk påtaget sig retten til at ødelægge mit liv, siger 18-årige Josefine.

Bildstrecke im Grossformat »

Det, som 18-årige Josefine fra Sverige troede, skulle blive en hyggelig aften med vennerne, endte med at blive den værste dag i hendes liv.

En lørdag aften tidligere på måneden var de taget til privatfest i Helsingborg. De hyggede sig, indtil Josefine pludselig kunne mærke, at hendes krop blev slatten. Hun blev hjulpet ud på et toilet, hvor hun forsøgte at brække sig, men intet kom op. Her begyndte det at flimre for hendes øjne.

Datter blev voldtaget på campingplads og andre steder
Datter blev voldtaget på campingplads og andre steder

Til svenske Nyheter24 fortæller Josefine, hvordan hun husker, at folk til festen stod i en cirkel omkring hende og overtalte hinanden til ikke at ringe til politiet - de skulle jo nødigt ødelægge festen.

- Jeg troede, det var min sidste stund. At det var her, mit liv skulle ende, fortæller hun.

Ingen gjorde noget
Mens Josefine lå forsvarsløs på gulvet på toilettet, var der en fyr, der kom ind til hende. Han begyndte at ydmyge hende ved at hælde sin drink ud over hende, han slog hende, og han tog fat i hendes arme og hoved. Og så voldtog han hende.

Mens det forfærdelige scenarie fandt sted, fortsatte festen ufortrødent. Ifølge en af Josefines venner var døren til toilettet lukket - muligvis låst - og derfor opdagede ingen, hvad der skete derinde. Heldigvis var der efter noget tid nogen, der besluttede sig for at tilkalde en ambulance.

Ung mor sagde hun blev bortført og voldtaget: Nu er hun selv fængslet
Ung mor sagde hun blev bortført og voldtaget: Nu er hun selv fængslet

I første omgang troede lægerne på sygehuset, at Josefine havde drukket sig fra sans og samling. Men da de opdagede, at hendes promille kun var på 0,3 - hvilket betragtes som forholdsvis lavt - fik de mistanke om, at Josefine var blevet bedøvet.

Man mener, der er tale om stoffet GHB - også kendt under navne som ‘fantasy’ og ‘flydende ecstasy’. Politiet efterforsker nu sagen som overfald og voldtægt.

- En ukendt gerningsmand er mistænkt for voldtægt ved at have holdt hende nede med magt og derefter gennemføre samleje med magt, siger Marie Dahlman fra Helsingborg Politi til Nyheter24.

Kramper og PTSD
Josefine blev indlagt på intensiv afdeling, og her tilbragte hun de næste fire dage.

Men for en uge siden var den gal igen. Josefine led af kramper, og hun blev bevidstløs, og derfor blev hun indlagt igen.

Nægter sig skyldig i voldtægt: - Hans penis er for lille
Nægter sig skyldig i voldtægt: - Hans penis er for lille

Josefine fortæller, at lægerne har mistanke om, at hendes hjerne har taget skade, og at det har udløst epilepsi. Derudover er hun blevet diagnostiseret med PTSD - posttraumatisk stressyndrom.

Advarer andre
Selv om Josefine har store huller i sin hukommelse her flere uger efter, kan hun huske, at hun til festen blev tilbudt drinks af flere fyre. Det er så her, Josefine mistænker, at hun er blevet bedøvet med noget.

- Jeg har det forfærdeligt, og jeg kan ikke finde ord. Nogen har rent faktisk påtaget sig retten til at ødelægge mit liv, siger Josefine.

Hun advarer nu andre og opfordrer folk til at passe på, hver gang de drikker noget.

- Jeg er bare en 18-årig pige, som gik til fest for at have det sjovt. Men man kan ikke stole på nogen i dagens samfund. Jeg beder virkelig alle piger og drenge om ALDRIG at drikke af et glas, I har stillet fra jer. Har du kigget den anden vej, så hæld din drink ud. Og spørger nogen, om du vil smage deres drink, så lad være med at gøre det, lyder hendes opfordring.

Frikendt for voldtægt: 'Hun sagde nej på en flirtende måde'
Frikendt for voldtægt: 'Hun sagde nej på en flirtende måde'

- Jeg ønsker virkelig ikke, at selv min værste fjende skal opleve dette helvede, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx