Af - 01/09-15 19:04; Opdateret: 01/09-15 19:39

16-årig teenager brugte snedigt trick til at fake graviditet16-årig teenager brugte snedigt trick til at fake graviditet

En teenager har gennem ti måneder faket en graviditet med hjælp fra hjemmesiden FakeaBaby.com. Ikke nok med det, hun fortalte også, at det var trillinger.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var en forskrækket 16-årig kæreste, der fik nyheden om, at han skulle være far til trillinger. Det skriver Fox2 Detroit.

- Jeg var spændt, forstå mig ret, men jeg var bange… Jeg begyndte at lede efter job, så godt jeg kunne. Jeg var klar til at donere al min tid, siger kæresten til den 'gravide' pige.

I flere måneder tvivlede ingen på, at den 16-årige pige fra Wyandotte, en forstad til Detroit, skulle være gravid. Hun kunne både vise scanningsbilleder og en mave, der voksede.

Familie og venner forberedte sig til de tre trillinger og gaverne til den gravide mor væltede ind fra babyshower, og efter hun havde tilmeldt sig en Facebook-gruppe for mødre med trillinger.

Det var først, da en af kvinderne fra Facebook-gruppen bemærkede, at scannings-billederne var identiske med billeder fra hjemmesiden FakeaBaby.com, at man begyndte at undre sig over pigens graviditet.

Nej du ser ikke syner: Trillinger siger ja, ja og ja!
Nej du ser ikke syner: Trillinger siger ja, ja og ja!

Ifølge Fox2 Detroit løj pigen lige op til den dag, hun var sat til at føde, inden hun fortalte, at hun havde mistet sine trillinger.

Den 16-årige pige har ikke ville kommentere på hændelsen, men hendes bror fortæller, at hun mistede babyerne efter seks uger og ikke vidste, hvad hun skulle gøre.

Alle donationer og gaver bliver afleveret tilbage, fortæller teenagerens bror.


TV: Nååårh!! -  isbjørnemor får trillinger
TV: Nååårh!! - isbjørnemor får trillinger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx