Af - 27/04-14 14:40

Kørte teenager ihjel – nu sagsøger hun familienKørte teenager ihjel – nu sagsøger hun familien

En 42-årig kvinde kørte en 17-årig dreng ihjel i Canada i 2012. Nu sagsøger hun den døde drengs familie for den traumatiske oplevelse.

storybild

En 42-årig kvinde kørte en 17-årig dreng ihjel i 2012. Nu sagsøger hun drengens familie for svie og smerte. (Billede: Polfoto/ÅNDAHL TORBEN)

I oktober 2012 blev 17-årige Brandon Majewski kørt ihjel, da han kom cyklende med to venner i Alcona små 100 kilometer nord for Toronto i Canada. Nu har kvinden, som kørte ham ned, sagsøgt familien fordi hun føler sig traumatiseret af oplevelsen, det skriver The Toronto Sun.

Dødsbilist erkender sig skyldig i drabet på Cilla
Dødsbilist erkender sig skyldig i drabet på Cilla

- Jeg har det, som om nogen sparkede mig i maven. Jeg er rystet. Det får mit blod til at koge, sagde drengens far, Derek Majewski.

Om aftenen 28. oktober 2012 kørte Brandon og to venner på deres cykler ud for at hente hotdogs. Her blev han kørt ned bagfra af 42-årige Sharlene Simon. Nu har hun sagsøgt Brandons familie for de traumer hun har oplevet siden.

23-årig sigtet for drab: Kørte tre fodgængere ihjel
23-årig sigtet for drab: Kørte tre fodgængere ihjel

- I alle mine år som advokat har jeg aldrig oplevet nogen sagsøge et barn som de har slået ihjel. Det er overgår min forstand. Jeg kunne ikke få mig selv til at fortælle familien det over telefonen, sagde familiens advokat, Brian Cameron.

Kørte Alexander ihjel: Derfor slap spritbilisten med to år
Kørte Alexander ihjel: Derfor slap spritbilisten med to år

Brandons mor er forfærdet over, at Sharlene Simon vil tjene penge på hendes søns død.

- Jeg er knust, jeg er i chok. Hun slog min søn ihjel og nu vil hun tjene på det? Hun siger, at hun er i smerte. Så bed hende tage et blik i mit hoved, så vil hun se smerte. Hun vil se panik, hun vil se mareridt, sagde Venetta Mlynczyk.

Grotesk: Rich Kid dræber fire i spritkørsel – går fri
Grotesk: Rich Kid dræber fire i spritkørsel – går fri

Sharlene Simon kræver cirka 6,5 millioner kroner som kompensation for efterfølgende fysisk og psykisk smerte og posttraumatisk stress.

Sagen har endnu ikke været for retten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx