Af - 07/01-15 07:26; Opdateret: 07/01-15 07:46

TV: Matt tog et selfie hver eneste dag i 2014: Kæresten beder ham stoppeTV: Matt tog et selfie hver eneste dag i 2014: Kæresten beder ham stoppe

Bildstrecke im Grossformat »

Den engelske Matt Cotterell har skabt et helt særligt minde for sit år 2014. Udelukkende i selfies.

I løbet af sit år dokumenterer han alt fra mødet med sin idoler, en ice bucket-challenge til besøg hos familiemedlemmer og et enkelt bryllup. Det skriver Daily Mail.

De utrolig mange selfies begyndte som en gimmick den første januar for lidt over et år siden med en selfie fra nytårsfesten. Men Matt knipsede videre og videre på sin telefon.

- Ideen blev født som et sjovt forslag, men det så ud som om, at mine venner syntes, at det var sjovt, og de opmuntrede mig til at fortsætte.

- Jeg er ikke en særlig dygtig fotograf, og til at begynde med havde jeg svært ved at få ideer til nye billeder - men allerede i slutningen af januar, kunne jeg ikke stoppe igen. Jeg var helt opslugt af det, siger Matt Cotterell.

Superfan tager selfies med de kendte
Superfan tager selfies med de kendte

I løbet af sit selfie-år har den 27-årige selfie-dokumentarist mødt både sin fodboldidoler fra klubben Wolverhampton og dj-duoen Gorgon City, der spiller elektronisk musik. Et job, som Matt selv håber på at kunne leve af på et tidspunkt. Men mødet med de kendte har ikke været det bedste ved de 365 pletskud.

- Der er bunker af billeder af familien, da vi er en ret tæt familie. Vi ser hinanden ofte, hvor der alligevel bliver taget mange billeder, så de ville gerne være med i projektet.

- Særligt en selfie betyder meget for mig. Det er af mig og min grandtante, der har kræft og døde få måneder efter, at vi fik taget billedet, siger Matt.

Selv om familien var klar på at få taget billeder, så har Matts kæreste, Kelly, nok fået et noget særpræget billede af sin nye kæreste, som hun kun har kendt i lidt over et år.

- Det er lidt spøjst, vi begyndte at komme sammen sidste december - så hun kender mig kun som ham der 'selfie-fyren.'

Haha! Mænd gør grin med kvinders kliché-billeder
Haha! Mænd gør grin med kvinders kliché-billeder

Hun har da også bedt ham om at finde på et andet nytårsforsæt i 2015. Da det godt kan være anstrengende at køre sidevogn til en kæreste på jagt efter Kodak-moments.

Alligevel er Matt meget tilfreds med sin fotoarkiv for 2014.

- Andre har sikker syntes, at jeg var tosset, men jeg har en uvurderligt souvenir for mit år, og det vil jeg aldrig miste.

Nedenfor kan du se hele Matts selfie-år på en enkelt minut.

Se billederne: 22-årig eftersøgt leger selfie-kispus med politiet
Se billederne: 22-årig eftersøgt leger selfie-kispus med politiet


LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV: Er du besat af selfies?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx