Af - 14/04-14 20:48

23-årig med små bryster følte sig som 12-årig dreng og tog sagen i egen hånd23-årig med små bryster følte sig som 12-årig dreng og tog sagen i egen hånd

- Jeg har ikke udviklet mig, siden jeg var 16 år, og jeg lignede en 12-årig dreng, siger Gemini Smith, som på en utraditionel måde fik råd til en operation.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

23-årige Gemini Smith fra Cramlington i England havde i mange år følt, at hun lignede en 12-årig dreng, fordi hendes bryster var små.

- Det påvirkede mit sociale liv, og jeg havde ingen selvtillid. Jeg blev mobbet i skolen, og dette gjorde det endnu værre, siger Gemini Smith til The Mirror.

Tv: Sandys kæmpebryster gør fyrene kåde
Tv: Sandys kæmpebryster gør fyrene kåde

- Jeg har ikke udviklet mig, siden jeg var 16 år, og jeg lignede en 12-årig dreng, siger hun.

I mange år vidste hun, at en brystforstørrende operation var løsningen, men pengene havde hun ikke, og derfor besluttede hun at tage affære på en utraditionel facon.

Victoria Beckham: Her er min silikone-hemmelighed
Victoria Beckham: Her er min silikone-hemmelighed

Hun oprettede en profil på det amerikanske site Myfreeimplants.com, hvor fremmede kan donere penge til kosmetiske operationer, og i løbet af tre måneder havde Gemini Smith samlet de ca. 40.000 kr. ind, hun behøvede for at forstørre sin A-skål til en DD-skål.

- Jeg gjorde intet specielt for at få pengene. Jeg fortalte dem, at hvis de havde lyst til at hjælpe mig, så skulle de gøre det, fordi de kunne lide mig, siger hun med henvisning til, at der tilfælde, hvor donorerne forventer et møde med de personer, der får foretaget operationer.

Her viser Lykke May bryster og bryder reglerne
Her viser Lykke May bryster og bryder reglerne

- Jeg har rent faktisk fået et par venner derinde, som jeg kan tale med om alt.

Operationen fandt sted i Manchester i november sidste år, og her 5 måneder senere er hun glad for indgrebet, der har genskabt hendes selvtillid, siger hun til The Mirror.


- Jeg gjorde det udelukkende for min egen skyld - ikke pga. andre. Det var for at få selvtillid, og det er sket i sådan en grad, som jeg aldrig havde troet, siger Gemini Smith, som ikke ville have problemer med at opsøge donationerne igen på det amerikanske site, hvis hun i fremtiden skal have flere kosmetiske indgreb.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx