Af - 21/02-16 21:55; Opdateret: 22/02-16 08:27

Fræk forhave: Sådan giver Chris de forbigående et grinFræk forhave: Sådan giver Chris de forbigående et grin

Gartneren Chris fik en god idé til, hvordan hans forhave kunne give de forbipasserende et godt grin. Naboerne er dog knap så begejstrede.

Bildstrecke im Grossformat »
Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

Det er ikke kun Chris Bishops træ, der har samme form som en penis. Klik dig gennem galleriet for at se andre ting, der får de fleste til at tænke "penis".

Svane-, søjle eller kugleformet. Det er nogle af de figurer, som de fleste trædekorationer plejer at forestille.

Men det træ, der står i den engelske Chris Bishops forhave, forestiller noget, som de færreste nok forbinder med en trædekoration.

Den 43-årige gartner Chris Bishop har brugt tre år på at klippe og forme sit træ om til en 5,5 meter høj penis, skriver Mirror. Formålet er at få forbipasserende i et godt humør.

TV: Efter Facebook-storm: Svensk sne-penis genskabt i giga-format
TV: Efter Facebook-storm: Svensk sne-penis genskabt i giga-format

- Når jeg er ude i forhaven, er der ingen, der kommenterer på træet. Folk har bare kigget på det og gået forbi det, siger Chris Bishop til Mirror og tilføjer:

- Jeg tror, det skyldes, at folk er nervøse for, om det det er deres frække tanker, der driver gæk med dem.

Men det er langt fra alle naboer i den engelske by Bromsgrove, der får et smil på læben, når de får øje på det løjerlige træ.

- Jeg finder det meget stødende. Forbipasserende skal altid kommentere på træet, siger en nabo til Mirror, og tilføjer, at træet er en øjebæ for kvarteret.

Har er du se Chris Bishops høje penistræ.Men måske burde naboerne værdsætte, hvordan den 5,5 meter høje øjebæ ser ud nu. Den høje penis kunne nemlig blive mere virkelighedsnær, hvis den også fik testikler. Et projekt, som Chris Bishop allerede har i støbeskeen.

Den 43-årige træ"kunstner" har dog også udtalt til Mirror, at han klipper toppen af træet, hvis den grønne fallosfigur støder nogen:

- Jeg vil ikke fornærme nogen. Jeg vil bare skabe smil på folks læber, siger han til Mirror.

TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation
TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation

LÆS OGSÅ: Københavnere vil af med byens skumle områder

LÆS OGSÅ: Ramt af eksplosion: Nu får han død mands penis

LÆS OGSÅ: Kvinderne har talt: Her er den perfekte penisstørrelse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx