Af - 21/01-14 11:25

Ung løbestjerne tog dette billede og sprang i dødenUng løbestjerne tog dette billede og sprang i døden

En 19-årig pige fra USA begik selvmord i fredags. En time inden postede hun et smukt billede af en solopgang på Instagram.

storybild

(Billede: Privatfoto)

19-årige Madison Holleran fra New Jersey i USA begik selvmord i fredags. Hun sprang i døden fra en garage i Philadelphia. Den smukke pige gik på University of Pennsylvania, hvor hun var universitetes atletiske løbestjerne. University of Pennsylvania er en del af den amerikanske Ivy League, der er en samling af den amerikanske østkysts mest prestigefyldte universiteter. De er typsik kendt for deres høje akademiske niveau.

Omkring en time inden hun sprang, postede hun et billede af en idyllisk solnedgang over Rittenhouse Square på Instagram.

Hendes venner har efterfølgende skrevet hjerteskærende beskeder til hende under billedet.

De kalder hende verdens grimmeste kvinde
De kalder hende verdens grimmeste kvinde

Madison Hollerans far siger nu, at datterens selvmord skyldtes stress over hendes karakterer på Ivy League-universitetet.

- Da hun afsluttede gymnasiet og skulle starte på Pennsylvania University, var hun den gladeste pige på planeten. Hun havde det let i gymnasiet. Der var et meget højere pres i klasselokalerne på universitetet. Hun var ikke den normale, glade Madison. Nu havde hun bekymringer og stress, siger hendes knuste far, James Holleran til New York Post.

James Holleran fortæller, at datterens stress var selvforskyldt, og at hun var startet til terapi.

Madison Holleran havde fire søskende og var den midterste i flokken. Hun delte sine selvmordstanker med sine forældre for første gang i december.

- Vi vidste, hun havde brug for hjælp, og det vidste hun også selv. Hun havde mistet selvtillid i forhold til sine akademiske evner og sit løb, siger James Holleran.

Leder efter redningsmand: Stoppede Jonnys dødsspring
Leder efter redningsmand: Stoppede Jonnys dødsspring

I fredags, havde han netop opfordret sin datter til at lave en aftale med hendes terapeut, så hun kunne få udskrevet antidepressiv medicin.

- Jeg var bekymret for hende, så jeg skrev en sms til hende om, at hun blev nødt til at se sin terapeut. Det sagde hun, at hun ville, siger han.

På taget af garagen, hun sprang fra, efterlod Madison Holleran et selvmordsbrev til sine forældre og gaver til resten af familien.

James Holleran holder ikke Pennsylvania University ansvarlig for datterens selvmord. Han håber i stedet, af historien om Madison Holleran kan hjælpe andre familier.

Her ses Madison Hollerans smukke Instagram-billede: