Af - 03/09-13 12:06; Opdateret: 03/09-13 12:49

Reflektion fra skyskraber smeltede mands JaguarReflektion fra skyskraber smeltede mands Jaguar

Flere borgere i London klager over, at deres biler smelter, når de holder parkeret i skæret fra en nærliggende skyskraber.

storybild

De reflekterede solstråler fra 'The Walkie Talkie' her, bliver så varme, at bilerne smelter. (Billede: Andy Stagg)

Martin Lindsay vil nok overveje at søge mod skyggen, når han fremover skal parkere sin bil i Londons centrum. I sidste uge blev hans Jaguar XJ nemlig smeltet flere steder, mens den stod i solen. Det skriver London-avisen City A.M.

Det er en ny skyskraber, der er årsagen til de ekstra varme solstråler. ‘The Walkie Talkie’, bliver den kaldt, grundet sin buede form, og netop denne form gør, at solens stråler bliver reflekteret på sådan en måde, at biler, der holder i ‘skudlinjen’, risikerer at få smeltet deres interiør.

- De bliver nødt til at finde på en løsning. Jeg er målløs. Hvordan kan de lade det her fortsætte?, siger Jaguar-ejeren Martin Lindsay til City A.M.

LÆS OGSÅ: Lamborghini til fire mio. mejer folk ned i København

Lindsays Jaguar er ikke det eneste tilfælde. Flere andre borgere i London klager over biler, der bliver maltrakteret af solens stråler. Heriblandt Eddie Cannon, hvis varevogn også blev smeltet indvendigt.

- Varevognen ligner noget, der er løgn. Ethvert stykke plastik i venstre side og alt på instrumentbrættet er smeltet. Inklusive en flaske sodavand, der ser ud som om, den er blevet bagt, siger Eddie Cannon til City A.M.

‘The Walkie Talkie’ er planlagt til at være færdigbygget til næste år, og Land Securities og Canary Wharf, der står bag byggeriet, undersøger nu sagen med de glohede solstråler.

- Som en forholdsregel er City of London (indre London by, red) gået med til at suspendere tre parkeringsbåse i det udsatte område, skriver de i en pressemeddelelse.

Se billeder af Martin Lindsays skadede Jaguar på City A.M.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Derfor blokerer de lokale for Pusher...
bt.dk
Obama skriver kontrakt: Det skal han...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx