Af - 05/02-16 11:27

14 års nedtur på stoffer: Se flot ung mands foruroligende forvandling14 års nedtur på stoffer: Se flot ung mands foruroligende forvandling

De fleste er ikke i tvivl om, at et liv med hårde stoffer er en dum idé. Men nu viser en række unikke såkaldte ‘mugshots’ i løbet af en ung mands liv den barske realitet.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi skruer lige tiden 14 år tilbage - tilbage til 2002. Her bliver en relativt flot 18 årig ung mand arresteret i Portland, USA og får taget sit første mugshot - et portrætbillede af kriminelle, der bliver arresteret.

Det skulle desværre heller ikke blive det sidste.

'Breaking Bad' om igen: Skolelærer havde 'meth lab' derhjemme
'Breaking Bad' om igen: Skolelærer havde 'meth lab' derhjemme

Billedet fra 2002 ligner mest af alt et modelfoto af en flot ung mand med en lovende fremtid. Men efter et hårdt liv på stoffer er den nu 32 årige Matthew Medlin igen blevet arresteret, og det nye mugshot viser en tydelig forandring - til det værre - af den dengang flotte unge mand.

Matthew Medlin blev arrestret i år, efter at politiet i Portland havde fået et tip om, at en mand kravlede rundt på nogle togvogne. Da politiet ankom, fandt de en udmagret Matthew Medlin med tatoveringer i ansigtet. Han fortalte, at han havde været helt oppe og køre på det hårde stof meth i de sidste 26 timer. Det skriver Daily Mail.

Meth, eller metamfetamin på dansk, er en meget stærkt og vanedannende stof, der minder meget om det mere kendte amfetamin. Stoffet giver de samme psykiske virkninger, men metamfetamin er dog langt mere potent og vanedannende end amfetamin.

Livsfarlige stoffer importeres som forskningskemikalier
Livsfarlige stoffer importeres som forskningskemikalier

Da politiet ville anholde Matthew, tog den unge mand endnu et skud meth med sin kanyle og blev derefter i en tumult med politiet skudt med både strømpistol og gummikugler. Han blev anholdt for ulovlig indtrængen med en kaution på cirka 50.000 kroner.

Gennem de sidste 14 år er Matthew Medlin blevet arresteret op til flere gange, hvilket giver os en unik mulighed for fysisk at se en flot ung mands forfald i kløerne på kriminalitet og meth.

Tog ecstasy og fik varige mén: Nu advarer han mod stoffer i stærk video
Tog ecstasy og fik varige mén: Nu advarer han mod stoffer i stærk video

Matthew Medlins historie er ikke specielt enestående i et land som USA. Det enestående ved historien er det tydelige bevis, vi har med de mugshots, der er taget af ham gennem tiden. De viser, hvad et liv på hårde stoffer kan gøre ved ens udseende.

Det er Multnomah Sheriffs Office, der har udgivet rækken af mugshots, som viser Matthew Medlins forvandling. Se forvandlingen i galleriet øverst.

Svampe, heroin, coke? Her er det farligste stof i verden
Svampe, heroin, coke? Her er det farligste stof i verden

Færre unge 15-16 årige eksperimenterer med stoffer
Færre unge 15-16 årige eksperimenterer med stoffer

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexskandale får topatleter på banen:...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx