Af - 01/06-16 16:11

Far skulle være mor i 16 timer: - Jeg giver fortabtFar skulle være mor i 16 timer: - Jeg giver fortabt

En australsk far er gået viralt med sin fortælling om, hvordan han blev slået ud efter at have været mor for sine børn i 16 timer.

Bildstrecke im Grossformat »

Australske Brad Kearns er gået viralt med sin fortælling om, hvordan det var at skulle være far og mor på samme tid i 16 timer - og hvordan han blev slået fuldstændigt ud af det.

- Kender du det, når din kone siger ‘gid jeg kunne være faren’ - og du svarer: ‘Det er det samme’?

Sådan indleder Brad Kearns sit Facebook-indlæg, som er blevet delt 18.000 gange og har fået mere end 60.000 likes.

- Nå, sæt dig tilbage, slap af, tag en drink, nogle popcorn. Ryd din kalender og hold fast på hat og briller, for jeg skal til at tage dig igennem en tur, der kun kan sammenlignes med en rutschebane, der kører baglæns med 100 kilometer i timen gennem vandfald af bræk, lort og tårer. Og når du er færdig med dit eget, så skal du også igennem børnenes, skriver han.

Herefter følger en lang fortælling om, hvordan han var alene med hans og konen Sarahs to børn i en HEL DAG - og hvordan han indså, hvor hårdt mødre i virkeligheden har det.

1-årig dreng går i pubertet: Har skæg og sexlyst
1-årig dreng går i pubertet: Har skæg og sexlyst

Det hele startede med, at han måtte skynde sig hjem fra arbejde, da han fik en besked fra sin kone om, at hun havde fået leversvigt og måtte indlægges på hospitalet. Kort efter ankom han til sit hjem, som han selv beskriver som ‘hærget’ og i fuldstændig mangel på madvarer ...

… Og ikke mindst to ulykkelige og skrigende sønner. Knox på to år, der lige så stille falder ned, efter han får lov at se en DVD-film og får en skål minut-nudler, og Finn på seks uger, som tager til takke med en sutteflaske, inden han bliver lagt i seng.

- Som aftenen skrider frem, og min tålmodighed bliver mindre, nedlader jeg mig selv til at holde Knox rolig ved at lade ham sætte klistermærker fast på mine (meget behårede) ben. ‘Det er okay, jeg kan barbere dem i morgen’, tænker jeg. ‘Bare ikke væk Finn!’

Men som babyer nu engang gør, vågner Finn selvfølgelig klokken 22.30. Og klokken 24.00. Og klokken 01.45. Og klokken 03.30. Og klokken 05.00. Og han skriger, ‘som havde jeg taget fat i hans ben og kastet ham op ad væggen’, som Brad Kearns formulerer det.

- Så der sidder jeg… Klokken halv seks om morgenen på sofaen med Finn… Sidder bare… Da Knox kommer ind og siger ‘hej’. I det øjeblik indså jeg, at jeg hellere vil være faren, skriver han.

I det øjeblik indså han også, at det rent faktisk var morgen, så han var nødt til at ‘stå op’. Gøre børnene klar til dagen. Give dem morgenmad. Underholde dem. Sørge for, at de ikke græder. Og så videre.

Nyt studie: Det er okay at lade dit barn græde sig selv i søvn
Nyt studie: Det er okay at lade dit barn græde sig selv i søvn

- Og så bankede det pludselig på døren. Kender du det, når nogen fanger dig i at gøre noget, du ikke må? Den følelse fik jeg, da jeg åbnede døren og så min svigermor. Der stod jeg; ubarberet, med uglet hår, i de samme bukser og sokker, som jeg havde på i går og en hættetrøje, der skjulte det faktum, at jeg ikke havde t-shirt på. Jeg havde ikke været i bad. Jeg havde ikke børstet tænder. Knox kom løbende ind med sin sovepose og spurgte efter en ny yoghurt-müslibar. Hans nudler stod stadig i en skål på bordet. Der sad klistermærker fast overalt på sofaen. Huset var en svinesti, skriver han.

- Det var det øjeblik, jeg indså, at jeg havde givet fortabt. Det var også i det øjeblik, jeg indså, at hun indså, jeg havde givet fortabt - en svaghed, vi helst vil skjule fra vores svigerforældre. Det var kun i 16 timer, at jeg var mor - og jeg fejlede.

Se hele det geniale opslag herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx