Af - 19/08-14 13:28

Mand indrømmer: Jeg havde sex med 100 ligMand indrømmer: Jeg havde sex med 100 lig

En tidligere medarbejder i et lighus har indrømmet, at han har haft sex med 100 lig, mens han var påvirket af alkohol og stoffer.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Amerikanske Kenneth Douglas har indrømmet, at han i perioden 1976 til 1992 har haft sex med op mod 100 lig i et lighus i Hamilton County i staten Ohio.

60-årige Douglas, der arbejdede som nattevagt i lighuset, hævder, at han kun misbrugte de døde kvinder, når han var påvirket af alkohol eller stoffer, har han fortalt i retten.

- Hvis jeg ikke havde fået noget at drikke, når jeg tog på arbejde, ville det ikke ske, fortalte han til WPTV ifølge Daily Mail.

Anklage: BBC-stjerne havde sex med lig
Anklage: BBC-stjerne havde sex med lig

De uhyggelige indrømmelser kom frem i torsdag, efter Hamilton County bliver sagsøgt af nogle af familierne til Douglas' ofre.

Douglas blev opdaget i 2008, da en person, der blev dømt for voldtægt og drab på den 19-årige Karen Range, ankede sin dom. Her afslørede en DNA-undersøgelse Douglas' sæd i den afdøde kvinde.

Dengang tilstod lighus-medarbejderen og blev idømt tre års fængsel. I 2012 tilstod han yderligere to overfald.

I denne omgang indrømmede Douglas så, at han har misbrugt op mod 100 kvinder.

De mange nye sager så dagens lys i denne måned, da familierne til Douglas' ofre sagsøgte Hamilton County, for chefen for lighuset for ikke at have undersøgt Douglas.

Anklage: Kendt tv-vært sexkrænkede over 500 børn
Anklage: Kendt tv-vært sexkrænkede over 500 børn

Hans kone afslørede i retten, at hun havde ringet til sin mands chef, efter hun havde lagt mærke til, at han lugtede af sex og alkohol, når han kom hjem fra arbejde.

- Han (chefen, red.) sagde: "Hvad der sker i i regionens tid og på regionens område, er regionens problem", fortalte hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx