Af Finn Bjørvig Hansen - 26/11-17 15:02

Afdød musiklegendes ting blev stjålet i New York for 11 år siden: Nu er de dukket op i BerlinAfdød musiklegendes ting blev stjålet i New York for 11 år siden: Nu er de dukket op i Berlin

Politiet i Berlin, Tyskland, prøver på at lokalisere adskillige ting, der er blevet stjået fra den tidligere Beatles-medlem, afdøde John Lennon.

storybild

Tysk politi har blandt andet fundet to af John Lennons briller.  (Billede: STRINGER)

Det sagde anklageren torsdag, efter af de har arresteret en mand for at have haft med de stjålne sager at gøre. Det skriver nationmultimedia.

Den 58-årige Erhan G. blev arresteret i Berlin i mandags. Han har, ifølge anklagerne, tilstået sin rolle i sagen og han har givet informationer om de stjålne ting fra John Lennon, som endne ikke er blevet fundet.

Politiet havde torsdag fundet omkring 100 stjålne sager. Blandt andet dagbøger, en cigaretetui og to par af de karateristiske runde briller.

En af de tre dagbøger indeholder et indslag, som Lennon skrev den 8. december 1980 - kun timer før han blev skudt og dræbt af en forvirret fan udenfor sin bygning i Manhattan, New York.

»Blandt de ting vi leder efter er en skulptur, vandrestokke og forskellige personlige optagelser,« sagde anklagerne.

De forskellige ting blev tilsyneladende stjålet af chaufføren til Lennons enke, Yoko One fra hendes hjem i New York i 2006. De blev fundet tidligere i år i et hus i Berlin.

Chaufføren Koral Karsan bor i dag i Tyrkiet. Han arbejdede for Yoko Ono fraa 1995 til 2006. Han har allerede tilbragt 60 dage i et amerikansk fængsel for at forsøge at afpresse Ono.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sasha Klæstrup: Dén diva har...
bt.dk
Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Wenger: Ikke min beslutning at stoppe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx