Af - 09/08-16 16:25; Opdateret: 09/08-16 16:35

Mor og søn er smaskforelskede: Nu risikerer de at komme i fængselMor og søn er smaskforelskede: Nu risikerer de at komme i fængsel

Monica er blevet kærester med sin 16 år yngre teenagesøn.

Bildstrecke im Grossformat »

- Han er mit livs kærlighed, og jeg vil ikke miste ham.

Sådan lyder det fra den 36-årige amerikanske kvinde Monica Mares, hvis forhold til sønnen Caleb Peterson på 19 år nok vil chokere de fleste.

I et eksklusivt inteview med Daily Mail står mor og søn frem og fortæller åbenhjertigt, at de er blevet dybt forelskede i hinanden.

Kærlighedsforholdet er dog langt fra problemfrit. Incest er nemlig dybt ulovligt, og det umage par risikerer nu op til 18 måneders fængsel, når deres sag senere i år skal for retten i den amerikanske delstat New Mexico.

Kina forbyder homoseksualitet på TV
Kina forbyder homoseksualitet på TV

Udsigten til et ophold bag tremmer skræmmer dog ikke mor og søn, der er villige til at risikere alt for at forblive kærester.

- Både mine børn og min familie elsker ham. Intet kan komme imellem os, hverken retten eller fængslet, siger den forelskede mor, der i alt har ni børn.

Monica Mares og Caleb Peterson har valgt at stå frem i offentligtheden og dele deres historie for at skabe opmærksomhed om fænomenet GSA (Genetic sexual attraction), der oversat til dansk betyder 'genetisk seksuel tiltrækning'. Et fænomen, hvor nære slægtninge så som bror og søster - eller i dette tilfælde mor og søn - vokser op uvidende om hinanden, men finder hinanden seksuelt tiltrækkende, når de senere hen mødes som voksne.

Pige fandt sin far på Facebook: Nu er han dømt for incest i en skov
Pige fandt sin far på Facebook: Nu er han dømt for incest i en skov

I Monica Mares og Caleb Petersons tilfælde mødte de første gang hinanden i december sidste år, da han var 18 år gammel. Monica Mares var kun 16 år, da hun fødte Caleb, hvorfor hun efterfølgende bortadopterede ham.

Hverken mor eller søn vidste derfor, hvem hinanden var. Men efter at være kommet i kontakt med hinanden over Facebook, aftalte de at mødes hos Caleb Petersons adoptivfar i Texas sidste jul. De tog herefter hjem til Monicas Mares’ hjem i New New Mexico, hvor det var planen, at de skulle prøve at bo sammen og lære hinanden bedre at kende.

10-årig fik mavesmerter i skolen: Hendes liv ændrede sig timer efter
10-årig fik mavesmerter i skolen: Hendes liv ændrede sig timer efter

Vil du date din mor?
Men efter noget tid begyndte der at opstå følelser mellem dem.

- Jeg følte, at jeg mødte en helt ny person i mit liv, og jeg blev forelsket i ham, fortæller Monica Mares, der stadig husker øjeblikket, da hun afslørede over sønnen, at hun var forelsket i ham.

- Jeg sagde til ham: “Undskyld, jeg ved ikke, hvordan du vil reagere på det her. Jeg er din mor, og du er min søn, men jeg er ved at falde for dig”, fortæller Monica Mares og tilføjer:

- Og så sagde han: “Ved du hvad, det er jeg også. Men jeg var bange for sige det”. Vi snakkede om det og tog ned i en park. Jeg sagde: “Vil du kunne finde på at date din mor?” Og så spurgte han: “Ville du nogensinde date din søn? Jeg svarede: ”helt ærligt, ja, det ville jeg”.

Kunne ikke være gladere: Skal have barn med min søster
Kunne ikke være gladere: Skal have barn med min søster

Skår i glæden
Det blev startskuddet på en hed romance mellem mor og søn. Men efter få måneder blev der slået skår i glæden, da politiet anholdt og sigtede dem for incest.

De blev efterfølgende løsladt mod en kaution på lidt over 40.000 kroner og afventer nu udfaldet af den kommende retssag.

I mellemtiden har retten indskærpet over for Monica Mares, at hun ikke må se sine børn - herunder også Caleb Peterson.

LISTE: 13 filmforelskelser der ikke ender lykkeligt
LISTE: 13 filmforelskelser der ikke ender lykkeligt

Hun fastholder dog, at det har været det hele værd.

- Hvis de vil bure mig inde for kærlighed, må de bure mig inde. Ingen kan på nogen måde rive os fra hinanden, og jeg elsker ham virkelig. Det gør ondt, at han er langt væk. Det gør rigtig ondt. Jeg ville ønske, jeg kunne se ham og tale med ham, men jeg tør ikke tage risikoen, siger hun og tilføjer, at det ikke kun loven, der forsøger at spænde ben for hende og sønnens romantiske forhold.

Truet af de lokale
Både venner, familie, naboer og indbyggerne i byen Clovis, hvor Monica Mares bor, har således vendt hende og sønnen ryggen. Flere af de lokale har desuden truet hende med, at hun vil blive snigmyrdet, hvis hun kommer i fængsel, fortæller hun.

- Jeg er bange for at gå ud. Så jeg bliver indendørs. De har mit billlede på internettet og kender mit politifoto. Jeg er bange og bekymret, fortæller Monica Mares.

Daily Mail har i forbindelse med historien om den forelskede 36-årige kvinde og hendes 19-årige søn måttet interviewet de to parter enkeltvis, da de, som tidligere nævnt, ikke må se hinanden.

Derfor kan ulykkelig forelskelse ende fatalt
Derfor kan ulykkelig forelskelse ende fatalt

Kyssede mor først
19-årige Caleb Peterson bekræfter sin mors historie over for Daily Mail.

- Det overgik et mor/søn-forhold. Jeg har aldrig rigtig set på hende som min mor. På nogen måder gør jeg, men for det meste ikke, siger han til Daily Mail og tilføjer:

- Jeg har aldrig følt, at jeg var tosset for at have de her følelser, for jeg så hende ikke som min mor. Det var ligesom at gå på natklub og møde en tilfældig person. Det føltes ikke forkert, men normalt, siger han.

Sådan kan ulykkelig kærlighed gøre dig syg
Sådan kan ulykkelig kærlighed gøre dig syg

Han hævder dog, at det var ham, der først lagde an på hende,

- Vi hang ud og snakkede, og så kiggede vi på hinanden, og så kyssede jeg hende. Det var et ægte kys, hvor der lå følelser bag. Der opstod en gnist, der har været der lige siden.

- Ærlig talt, så havde jeg aldrig troet, vi ville havne i problemer på grund af vores forhold. Vi er begge samtykkende voksne, når alt kommer til alt.

- Hun er voksen, og jeg er voksen og kan træffe mine egne beslutninger. Jeg havde aldrig forestilet mig, at det ville blæst sådan op, siger han.


LÆS OGSÅ: Parterapeut: En pause i parforholdet kan være en god idé

LÆS OGSÅ: Eksperter: Forelskelse er kokain, og vi vil ha' mere

LÆS OGSÅ: Datter blev inviteret til mors sex-chat med fremmed mand

LÆS OGSÅ: Patient troede på bedre liv efter sex med læge

LÆS OGSÅ: Sex bliver bedre med tiden: Her er 7 fordele ved at blive ældre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx