26/07-17 12:06; Opdateret: 26/07-17 12:44

Se videoen: Uber-passager filmer sin chauffør få et blowjob under turenSe videoen: Uber-passager filmer sin chauffør få et blowjob under turen

En mand fra Boston fik sig noget af en ubehagelig oplevelse, da hans Uber-chauffør pludseligt begyndte at dyrke oralsex med en påvirket kvinde under turen.

storybild

(Billede: Twitter/@AnerMartino1)

Internettet vrimler med historier fra Uber-ture, der på den ene eller anden måde er gået galt. Denne historie er dog med garanti den værste, du nogensinde har hørt.

Historiens hovedperson er Aner Manuel fra Boston, der i et Facebook-opslag henvendt til taxa-tjenesten Uber har klaget over, at hans chauffør modtog oralsex fra en påvirket kvinde, mens han var igang med at fragte Aner til sin destination. Det skriver New York Post.

Uber-turen, som Aner kalder den farligste og meste upassende tur nogensinde, startede med, at Aner lage mærke til, at der befandt sig en kvinde på forsædet i den Uber, han havde bestilt. Han dobbelttjekkede, at han ikke havde bestil en Uber Pool, hvor flere personer deler et lift - det havde han ikke. Han gik derfor ud fra, at kvinden på passagersædet var et familiemedlem eller en ven. Men da de begyndte at køre, blev det hele pludseligt meget mærkeligt.

»Hun begyndte at rave på ham og tage fat i ham. Derefter begyndte de at kysse, og hun begyndte at løsne hans (chaufførens, red.) bælte«, skriver Aner på Facebook.

Se den vilde Uber-tur her:


»Vi kom længere og længere væk fra det sted, hvor jeg blev samlet op, og jeg havde ingen ide om, hvor jeg var, så jeg var nødt til at blive i bilen. Så begyndte hun at give chaufføren oralsex. Så fik jeg nok.«, skriver Aner til Uber på Facebook.

Han forlod bilen og kontaktede Uber, der tilbød ham at få refunderet turen plus et gavekort på 10 dollar, som svarer til lidt over 60 kroner.

Han har efterfølgende sendt Uber optagelsen af hændelsen, og chaufførens tilladelse til at være Uber-chauffør er blevet suspenderet, skriver New York Post.

 

 

 

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx