Af - 17/09-15 22:13

Haps! Nu kan man få chips i alle regnbuens farverHaps! Nu kan man få chips i alle regnbuens farver

Du elsker chips - og du elsker regnbuer. Nu er de her: regnbuefarvede chips. Og så endda i en god sags tjeneste.

storybild

Her er Doritos bud på en chip, der findes i alle regnbuens farver. (Billede: It Gets Better Project)

Der er da ikke noget som en skål vingummibamser i alle regnbuens farver, der kan få tænderne i enhver slikmund til at løbe i vand.

Uhmm.. Her er KFCs nye lyserøde burger
Uhmm.. Her er KFCs nye lyserøde burger

Eller det skulle da lige være en skål fyldt med sprøde, salte tortillachips… Som også er i alle regnbuens farver… Eller… Hmmm?

Nå, det må være op til den enkelte. Men i hvert fald er det nu en mulighed. Den amerikanske chips-producent Doritos har nemlig kreeret en pose fyldt med lilla, blå, grønne, orange og røde versioner af deres velkendte, trekantede chips.

Velbekomme - Burger King lancerer kulsorte burgere
Velbekomme - Burger King lancerer kulsorte burgere

Men det er ikke en helt almindelig pose chips, du bare kan gå ned og købe i 7-Eleven. Posen er blevet lanceret i samarbejde med organisationen It Gets Better, der har til formål at gøre livet lettere - og bedre - for homo- trans- og biseksuelle unge mennesker.

Organisationen blev stiftet som svar på et stigende antal selvmord blandt unge i LGBT-miljøet, og budskabet er altså, at ‘livet bliver bedre med tiden’.

Kims opgiver retssag om eneret til firkantede chips
Kims opgiver retssag om eneret til firkantede chips

- Vi er beærede over at arbejde sammen med It Gets Better Project om at kreere vores hidtil modigste chip. Hver pose er fyldt med regnbuefarvede chips indeni og et inspirerende citat udenpå, skriver Doritos i en pressemeddelelse.

Og hvordan får man så fat i sådan en pose? Det gør man ved at donere minimum 10 dollar (65 kroner), som går ubeskåret til It Gets Better. Portoen er gratis, men Doritos sender desværre kun til adresser i USA.

Mums! Pepsis nyeste produkt er en sodavand med ostesmag
Mums! Pepsis nyeste produkt er en sodavand med ostesmag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx